ПРОДУКТИ
Кошница

Super Shitake Супер Шийтаке табл. x 120

Super Shitake Супер Шийтаке табл. x 120
Super Shitake Супер Шийтаке табл. x 120
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: a10466
63.05лв.
Купи

Super Shitake Супер Шийтаке при проблеми с бъбреците

Супер агарикус е висококачествен продукт на американската компания Mushroom Wisdom, който подпомага работата на бъбреците и служи като превенция срещу автоимунни заболявания. Произведен е от гъбата агарикус, която в Южна Америка се консумира от векове заради приятния й вкус и лечебни свойства.
 

Предимства:

 • Има противовирусно и антибактериално действие
 • Силен антиоксидант
 • Влияе благоприятно на храносмилането
 • Съдейства за нормализиране нивата на холестерола
 • Укрепва бъбреците и пикочната система
 • Намалява риска от отключване на автоимунни заболявания
 • Помага за предотвратяване трупането на плаки по кръвоносните съдове
 • Забавя процеса на стареене на клетките
   

Гъбата агарикус
 

Гъбата агарикус е част от семейството на печурките и притежава много от нейните характеристики. Шапката ѝ е бяла до кафеникава с бели след отварянето ламели, които по-късно потъмняват до чернокафяво. Произлиза от Бразилия, където има репутацията на природно средство, осигуряващо дълголетие и жизнени сили на хората, които я консумират редовно. С годините става популярна в цяла Южна Америка, а днес и в Съединените щати, със своя здравословен ефект върху организма.

 

Super Royal Agaricus намалява риска от отключване на тежки заболявания
 

В Южна Америка приемът на гъбата агарикус се счита като профилактика и превенция срещу тежки заболявания. Изследвания показват, че тя предпазва клетките от увреждане и има антиоксидантно действие. Освен това съдържа специален клас полизахариди – бета-глюкани, оказващи благоприятно влияние върху имунната система и за които се твърди, че помагат за предотвратяване образуването на злокачествени образования в организма.

Агарикус е известна и със своето противовъзпалително действие. Биологично активните вещества на гъбата имат силен имуномодулиращ ефект и помагат за поддържане на нормалните функции на имунната система. Поради този факт, екстрактът от агарикус се смята за отлично природно средство за намаляване на тежестта на симптомите на различни автоимунни заболявания, както и за превенция срещу тяхната поява и развитие. Проучвания, също така, показват, че, потискайки свръхактивния имунен отговор и възпалителните процеси в организма, гъбата допринася за намаляване на алергичните реакции и за предотвратяване развитието на алергична астма.

 

Състав:

Съставки:    В 1 табл.:    Дн. доза - 4 табл.:
Агарикус екстракт 12:1
/Agaricus blazei Murill/ екстракт от плодно тяло    270 mg    1080 mg
Витамин С (аскорбинова киселина)                     20 mg    80 mg
Mикрокристална целулоза, кроскармелоза натрий , дикалциев фосфат, калциев стеарат, силициев диоксид, хидроксипропил метилцелулоза, глицерин.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, глутен, пшеница, соя, млечни продукти. Подходящо за вегетарианци.

 

Начин на употреба:

По 4 таблетки дневно или по 2 таблетки 2 пъти на ден.