ПРОДУКТИ
Кошница

Swanson Лецитин, Водорасли, В-6 и Ябълков Оцеттабл. х240

Swanson Лецитин, Водорасли, В-6 и Ябълков Оцеттабл. х240
Swanson Лецитин, Водорасли, В-6 и Ябълков Оцеттабл. х240
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: a5689
31.50лв.
Купи

Swanson Лецитин, Водорасли, В-6 и Ябълков Оцеттабл. х240

Swanson Lecithin, Kelp, B-6, & Cider Vinegar комбинира четири естествени съставки, които не позволяват излишното натрупване на мазнини в организма и спомагат за лесното и ефективно регулиране на телесното тегло.
 • Лецитинът е вид мастна молекула, съставена от инозитол и холин, намиращи се eстествено в живите клетки. Влияе благоприятно при много заболявания, включително проблеми с жлъчния мехур, спад на паметта, свързан с болестта на Алцхаймер, и облекчаване на болките в ставите при артрит. Лецитинът подобрява и метаболизма на мазнините в тялото, с което подпомага ефективно регулирането на телесната маса и увеличава загубата на излишното тегло.  Лецитинът всъщност е емулгатор, което означава, че той подобрява разтворимостта на мазнините във водата, насърчава тяхното разграждане и подобрява транспортирането им в тялото. 
 • Водораслите са естествена храна, която е с ниско съдържание на мазнини и калории. Съвременните проучвания показват, че те са много богати на някои основни витамини и минерали, сред които Витамин К, Витамин А, Калций, Магнезий и др. Водораслите подпомагат регулирането на телесното тегло, благодарение на съдържащия се в тях Алгинат – това са естествени влакна, които блокират усвояването на мазнините в червата, с което не позволяват излишното натрупване на мазнини в организма. 
 • Витамин Б-6, известен още като пиридоксин, е един от осемте витамина в групата на Б комплекс. Недостигът на този витамин се среща често при хората, които страдат от чернодробни, бъбречни, храносмилателни или автоимунни заболявания. Застрашени от дефицит на Б-6 са и тези, които имат наднормено тегло или се хранят нездравословно. Б-6 участва в повече от 150 ензимни реакции в организма и основната му функция е да подпомага преработката на протеините, въглехидратите и мазнините, които приемаме чрез храната си. Ето защо успешната програма за отслабване трябва да включва достатъчно количество Витамин Б-6, който да се грижи допълнително за преработката на мазнините и да не допуска тяхното натрупване. 
 • Ябълковият оцет подпомага намаляването на телесното тегло, като действа едновременно в няколко посоки. Тази естествена съставка понижава нивата на кръвната захар, намалява нивата на инсулина и подобрява обмяната на веществата. По този начин ябълковият оцет увеличава способността на тялото да изгаря мазнините и намалява натрупването на мастна тъкан. Освен това ябълковият оцет влияе върху центровете в мозъка, които контролират апетита, което води до намален прием на храна. Всички тези свойства превръщат ябълковия оцет в незаменимо средство за регулиране на телесното тегло. 
Характеристики:
 • Намалява натрупването на мазнини в организма.
 • Регулира правилната обмяна на веществата.
 • Понижава апетита.
 • Спомага за освобождаването от излишните килограми.
 • Насърчава поддържането на нормална телесна маса.
 • Осигурява по-високи нива на енергия. 
Дозировка и употреба: по 2 таблетки 3 пъти на ден с вода след хранене.
Опаковка: 240 таблетки (120 дози)
Една доза: 2 таблетки
Произход: САЩ
Състав (в една доза): 
Vitamin B-6 (as pyridoxine HCl) 8 mg
Lecithin Granules (from soy) 200 mg
Alfalfa (aerial parts) 100 mg
Cider Vinegar Powder 80 mg  
Atlantic Kelp (Ascophyllum nodosum) (standardized to 0.4% iodine) 40 mg  
Други съставки: Calcium carbonate, microcrystalline cellulose (plant fiber), stearic acid, maltodextrin, acacia, magnesium stearate, aqueous film-coating (purified water, hydroxypropyl methylcellulose, vegetable glycerin), croscarmellose sodium.
Забележка: Дизайнът на опаковките на продуктите от Swanson може да се различава от този на снимката в сайта, в зависимост от партидата. Това по никакъв начин не променя качеството или състава на хранителните добавки и не е свързано с дължината на срока им на годност.