ПРОДУКТИ
Кошница

Swanson Сао Палмето 500мг капс х250

Swanson Сао Палмето 500мг капс х250
Swanson Сао Палмето 500мг капс х250
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9383
47.50лв.
Купи

Swanson Сао Палмето при затруднено уриниране

Сау палмето е вид палмово дърво, което расте по топлото югоизточното крайбрежие на САЩ. Още индианците са открили полезните свойства на това растение. Съвременните изследвания установяват, че сау палмето предпазва от косопад, защитава здравето на простатата при мъжа, подпомага сексуалната функция и плодовитостта. Приемът на сау палмето може да подобри здравето на уринарния тракт и да потисне симптомите, свързващи се с доброкачествената простатна хиперплазия при мъжете като често уриниране или затруднено уриниране. Тази билка се използва успешно и за регулиране на нивата на тестостерона, които естествено намаляват с възрастта при мъжете. Сау палмето има потенциални ползи и за жените, тъй като балансира нивата на хормоните и може да ограничи риска от поликистоза на яйчниците. 

Защо е необходимо да приемам този продукт?

Косопадът е често срещано състояние, което може да бъде причинено от различни фактори, включително генетични предразположения и хормонални промени. Сау палмето може да ограничи неговото разпространение както при мъжете, така и при жените, и да увеличи плътността на косата, тъй като намалява нивата на специфичен ензим, който причинява косопад. Приемът на сау палмето може също така да намали много от симптомите, които се появяват в следствие на доброкачественото увеличение на простатата при мъжете като нощно уриниране, често уриниране и затруднено уриниране. Сау палмето подобрява качеството на живот, сексуалната функция и потентността, като защитава здравето на простатата и я предпазва от възпаления. Много от жените, които страдат от поликистоза, имат повишени нива на мъжките хормони. Тъй като намалява високите нива на андрогени и пролактин, сау палмето може да помогне на жените и да ги предпази от кисти на яйчниците. 

Как действа продуктът и какви са ползите от приема му?

Съвременните изследвания установяват, че сау палмето съдържа антиоксидантите епикатехин и метил галат – две съединения, които предотвратяват увреждането на клетките, намаляват възпалението и предпазват от хронични заболявания. Освен това тази билка е естествено средство за увеличаване на нивата на тестостерона при мъжете, което от своя страна благоприятства настроението, физическата активност и сексуалното желание. Нивата на тестостерона намаляват с възрастта и могат да доведат до известно неразположение, включително и до проблеми със сърцето. Сау палмето действа, като забавя активността на 5α-R – ензим, отговорен за превръщането на тестостерона в дихидротестостерон (DHT). Дихидротестостеронът е друг полов хормон. Като намалява неговите нива, сау палмето подпомага запазването на нивата на тестостерон в организма. Сау палмето е традиционно билково средство за подобряване на здравето на простатата. Неговият прием предпазва простатата от увеличение и защитава здравето на уринарния тракт. Сау палмето насърчава и здравето на жените, като ги предпазва от поликистоза на яйчниците. 

 

Подходящ при:

•    Доброкачествена простатна хиперплазия
•    Възпаление на простатата
•    Затруднено уриниране, често уриниране и нощно уриниране при мъжете
•    Поликистоза на яйчниците при жените
•    Косопад

 

 

Състав:

  • Всяка капсула съдържа 540 мг сау палмето

 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула от 2 до 3 пъти на ден с вода