ПРОДУКТИ
Кошница

Swanson Теломерна формула вег. капс. х60

Swanson Теломерна формула вег. капс. х60
Swanson Теломерна формула вег. капс. х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7519
82.80лв.
Купи

Swanson Теломерна формула 

Тайната на дълголетието може да не е магическият "Фонтан на младостта", но може да бъде скрита във вашите теломери, късите нишки на ДНК, разположени в краищата на хромозомите. Изследванията показват, че съставките в Telomere Advantage поддържат здравата структура и функция на теломерите, поддържащи цялостното здраве и дълголетие. 

Клетките ни постоянно се разделят, за да поддържат нашето физическо развитие. С възрастта обаче този процес се забавя и в някои случаи в крайна сметка спира напълно. Учените са знаели за този феномен от години и дори са му давали име: клетъчно стареене. Клетъчното стареене е причина за всичко, което свързваме със застаряването - от видими признаци като загуба на здравата кожна тъкан до скрити събития в тялото като дегенерация на тъканите, загуба на умствените възможности и органна недостатъчност.

Ако искате да живеете до 100 години или още повече, изследванията показват, че поддържането на теломерите може да бъде ключов фактор, който можете да използвате. Тъй като научните изследвания продължават и средната продължителност на живота се увеличава, това, за което преди е смяташе, че е научна фантастика, сега се превръща в реалност. Помислете за добавяне на Telomere Advantage формула към дневния си режим с хранителни добавки. 

 

Състав:

Хипромелоза, Оризово брашно, може да съдържа едно или и двете от следните: Магнезиев стеарат, Силициев диоксид

 

Начин на употреба:

Приемайте по една вегекапсула на ден с вода

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, ако приемате лекарства с рецепта или ако страдате от заболяване