ПРОДУКТИ
Кошница

Swanson Фито Серамиди 30мг капс х30

Swanson Фито Серамиди 30мг капс х30
Swanson Фито Серамиди 30мг капс х30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9394
66.10лв.
Купи

Swanson Фито Серамиди за хидратация на кожата

Хидратацията на кожата е един от най-фажните фактори за запазване нейната еластичност, малдежки и здрав вид. Добрата хидратация зависи от класа на липидите съдържащи се в кожата, които са по-известни като серамиди. Те са основен компонент на роговия слой, т.е. на най-външния слой на епидермиса. Серамидите могат да предотвратят прекомерната загуба на вода от кожата, тъй като тяхната функция е да образуват защитна бариера, с което запазват хидратацията на кожата и поддържат нейната еластичност. За съжаление с напредването на възрастта нивото на серамидите в епидермиса започва да намалява. Съответно кожата пък започва да губи от своята влага. Резултатът е в това, че кожата става все по-малко еластична, появяват се признаците на стареене.
Серамидите, съдържащи се в пшеницата са идентични на тези, които младата кожа произвежда по естествен начин, за да запази елстичността си. Тъй като с напредването на възрастта тяхното ниво намалява, за да запзим добрият вид на кожата си и да и осигурим добра хидратация е необходимо набавянето им от външни източници.  Приемането на естествени фитосерамиди под формата на хранителна добавка допълва липсата им в горния слой на кожата, като подобрява хидратацията и възвръща еластичността й.
 
Формулата Фито серамиди на Суонсън съдържат патентованите Ceramosides® - силно концентриран източник на естествени фитосерамиди, извлечени от не ГМО пшеница. Ceramosides® не съдържат глутен и е доказано с клинични проучвания, че те увеличават кожната хидратация с 21% само за две седмици, и с над 28% след два месеца прием.
Също така са правени многоброини проучвания с групи хора, при които е установено с електрохимичен анализ, че след продължителен прием на фитосерамиди значително са повишили хидратацията на кожата си.

 

Състав:

Всяка капсула съдържа 30 mg Фитосерамиди (От Ceramosides® - eкстракт от семената на Triticum vulgare)


 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула на ден с храна и вода