ПРОДУКТИ
Кошница

Swanson Цинк дъвчащи таблетки с вкус на бъз 60 дъвчащи таблетки

Swanson Цинк дъвчащи таблетки с вкус на бъз 60 дъвчащи таблетки
Swanson Цинк дъвчащи таблетки с вкус на бъз 60 дъвчащи таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10190
49.90лв.
Купи

Swanson Цинк дъвчащи таблетки с вкус на бъз

Възползвайте се от свойствата на цинка да поддържа и укрепва имунната система, като опитате нашите дъвчащи таблетки с цинк с вкус на бъз. Всяка доза доставя мощна дневна подкрепа от цинк в цитратна форма, която лесно се усвоява от организма и гарантира действието. Веднъж приета от тялото, цитратната форма на цинка е в състояние да подпомогне повече от 300 ензимни функции в организма. Освен това тя осигурява силна антиоксидантна подкрепа за подобряване на цялостното ви здраве.

Въпреки че цинкът е най-известен със своите свойства за поддържане на имунната система, той е необходим на тялото и за неговия здравословен растеж и развитие, както и за синтеза на протеини и ДНК. Цинкът поддържа метаболизма и храносмилането, клетъчния растеж, функционирането на нервната система, както и поддържането на здрава кожа. Дъвчащите таблетки с цинк на Суонсън са с чудесен вкус на бъз, а цветът е постигнат без изкуствени оцветители чрез добавянето на екстракт от черен морков.

 

 

Състав:

органична тръстикова захар, органичен сироп от тапиока, вода, пектин, лимонена киселина, натриев цитрат, натурален аромат на бъз, органичен екстракт от черен морков (оцветител)

 

 

 

Начин на употреба:

Приемайте по 2 дъвчащи таблетки на ден

.