ПРОДУКТИ
Кошница

TELLURIUM METALLICUM Ch 15

TELLURIUM METALLICUM Ch 15
TELLURIUM METALLICUM Ch 15
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6094
4.70лв.
Купи

TELLURIUM METALLICUM Ch 15

Хомеопатичен препарат, който намира приложение при лечението на хроничен отит и при ревматични заболявания. Телуриум металикум 9СН проявява своята ефективнoст при хроничен отит с изтичане на гной от ухото, обриви и мехури върху външната част на ухото. Също така се препоръчва и в случаи на възпаление на лигавицата на носа, придружено с пресипналост и разкъсване. Спомага за преодоляване запушването на носа. Подходящ е и за сухо и възпалено гърло, и ако пациентът има проблеми с преглъщането. Благоприятства състоянието при лош дъх и обложен език. 

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата.Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

Tellurium metallicum 9CH се получава от химическия елемент телур.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.