Вени и хемороиди

Производители

Последни статии

Рувенор кърпи х 20 Преглед отблизо

Рувенор мокри кърпи при хемороиди х 20

2,66 лв

1860

Рувенор мокри кърпи при хемороиди х 20

Рувенор влажни кърпички са единствените в България, специално създадени за облекчаване на симптомите на хемороидите. Рувенор влажни кърпички допълват изключително успешната серия Рувенор за разширени вени.

Рувенор влажни кърпички:

  • почистват и дезинфекцират;
  • охлаждат и успокояват;
  • допринасят за намаляване на болките и сърбежите, причинени от хемороидите.

Рувенор влажни кърпички могат да се използват и за компреси на възпалени и уморени, вследствие на разширени вени крака.

Див кестен
Дивият кестен /Aesculus Hippocastanum/ се използва в клиничната практика за облекчаване на субективните симптоми на разширени вени и хемороиди, и за намаляване на признаците при хронична венозна недостатъчност.

Активната субстанция на екстракта е есцин. Той притежава венотонизиращи, съдопротективни и противовъзпалителни качества. Екстрактът редуцира ненормално повишената капилярна пропускливост и свързаните с това подувания.

Екстрактът от див кестен е изключително популярно средство в цяла Европа и се използва активно в терапията на симтомите на хемороиди – подуване, сърбеж, парене, болка. Дивият кестен притежава добра поносимост и отлична ефективност за свиване на ненормално разширените вени.

Пантенол
Пантенолът притежава силно изразено противовъзпалително и успокояващо действие. Той е популярно средство за кожни проблеми от всякакво естество благодарение на възстановителните си свойства при изграждането на клетките. Използва се за възстановяване, успокояване и заздравяване на кожата, даже и на деликатните места.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО