ПРОДУКТИ
Кошница

VIOLA ODORATA CH 9

VIOLA ODORATA CH 9
VIOLA ODORATA CH 9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6110
4.70лв.
Купи

VIOLA ODORATA CH 9

Хомеопатичен препарат, който намира приложение при ревматични болки в ставите на китките. Виола одората 9СН намира приложение за терапия на ревматични и костни нарушения, най-вече в делтоидния мускул, който се характеризира с мускулен тремор. Препаратът облекчава ревматичните атаки в пръстите на ръцете и китките.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата.Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

с растителен произход, получен от миризлива теменуга от семейство Теменугови.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.