ПРОДУКТИ
Кошница

VITASLIM INNOVE MENFLODEN/ ВИТАСЛИМ ИНОВЕ МЕНФЛОДЕН КАПС. Х20

VITASLIM INNOVE MENFLODEN/ ВИТАСЛИМ ИНОВЕ МЕНФЛОДЕН КАПС. Х20
VITASLIM INNOVE MENFLODEN/ ВИТАСЛИМ ИНОВЕ МЕНФЛОДЕН КАПС. Х20
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: K21
40.90лв.
Купи

VITASLIM INNOVE MENFLODEN/ ВИТАСЛИМ ИНОВЕ МЕНФЛОДЕН КАПС. Х20

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: МенФлоден е предназначен специално за мъже. С маслото от семената на кукурбита пепо и екстракта от сереноа репенс той подкрепя здравето и дейността на простатата и пикочните пътища. Уникалният екстракт Flowens® (Vaccinium macrocarpon Aiton) е с мощна антиоксидантна активност и способства за образуването на защитен биофилм в пикочните пътища, с което подпомага дейността на лигавицата им. Цинкът допринася за поддържането на нормална концентрация на тестостерон в кръвта, а селенът за нормалната сперматогенеза. Допринасят и за защитата на клетките от оксидативен стрес.

ДЕЙСТВИЕ: Комплексът от пет биологично активни съставки в МенФлоден е специално подбран, така че да оказва благотворен ефект върху мъжката полова и отделителна система. Всяка от тях работи в различна посока, а заедно те подкрепят нормалната функция на ключовите органи и нормалното протичане на важните процеси.

ДЕЙСТВИЕ: Комплексът от пет биологично активни съставки в МенФлоден е специално подбран, така че да оказва благотворен ефект върху мъжката полова и отделителна система. Всяка от тях работи в различна посока, а заедно те подкрепят нормалната функция на ключовите органи и нормалното протичане на важните процеси. Простатата Простатната жлеза е част от мъжката полова система. Тя секретира течната среда, в която пребивават и се придвижват сперматозоидите. Разположена е точно под пикочния мехур и обвива като маншон пикочния канал. Ето защо увеличаването на размера и‘ води до нарушения в уринирането и в сексуалната функция. В рисковата група са всички мъже над 50-годишна възраст, които трябва да съблюдават за: • Непълно изпразване на пикочния мехур

• Чести позиви по малка нужда

• Прекъсване на струята

• Затруднения в контрола на уринирането

• Слаба струя

• Необходимост от усилие в началото на уринирането

• Често нощно уриниране

Пикочен мехур Благотворното действие на маслото от семената на кукурбита пепо, съдържащо се в МенФлоден, върху пикочния мехур и простатата е познато още от древността. Освен че е богато на фитостероли, витамини и микроелементи, то е известно и със своя диуретичен ефект. Действието му се изразява в подобряване на потока на урината и струята при уриниране. В допълнение, мощното му антиоксидантно действие спомага за предпазване на клетките от вредното въздействие на свободните радикали, което е от ключово значение в борбата на организма с възпалителните процеси. Съществуват данни също така и за антимикробното действие на кукурбита пепо. Положителен ефект върху пикочния мехур проявява и специалното вещество Flowens®. Клинично доказано е, че то повлиява Симптомите на долните пикочни пътища (Lower urinary tract symptoms, LUTS) при мъжете. Съдейства за изпразването на пикочния мехур, нормалната струя и пълноценното отделяне на урината. Пикочни пътища Ефектът на МенФлоден върху пикочните пътища се обуславя от специалния биохимичен състав на екстракта от плодовете на северноамериканска боровинка – Flowens®. Той е наситен източник на антоцианини и проантоцианидини, а уникалното е, че проантоцианидините в него са от тип А (PAC-A). Съвременни клинични проучвания потвърждават, че единствено PAC-A възпрепятстват адхезията (прикрепянето) на патогени като Escherichia coli и Candida albicans към лигавицата в пикочните пътища. Постигат го посредством образуването на защитен биофилм в пикочните пътища, а всичко това подпомага дейността на лигавицата и нейното здраве. Сексуална функция Нормалната функция на простатата и на отделителната система въздейства върху сексуалната функция на мъжа. Всички съставки, вложени в МенФлоден, подкрепят половото здраве. Допълнителен плюс е и съдържанието на селен и цинк, които повлияват потентността. Те повлияват нивата на тестостерон в кръвта и поддържат нормалната продукция на сперматозоиди (сперматогенезата). Благодарение на своя състав МенФлоден проявява многопосочно действие. Той:

• Поддържа нормалната функция на простатата

• Подкрепя пълноценното уриниране

• Редуцира нощните ставания • Подпомага сексуалната функция

• Повлиява потентността

ПРЕПОРЪЧВАНА ДНЕВНА ДОЗА: 1 капсула на ден, приета с чаша вода. СЪСТАВКИ: Масло от семена на кукурбита пепо (Cucurbita pepo L.); рибен желатин (капсула); екстракт от плодове на сереноа репенс (Serenoa repens); Flowens® (екстракт от плодове на северноамериканска боровинка (Vaccinium macrocarpon Aiton); хидроксипропил метилцелулоза (глазиращ агент); цинков оксид; L-селенометионин; железен оксид (оцветител). ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: Да не се приема от хора със свръхчувствителност към някоя от съставките.

Състав на препоръчвана доза за дневен прием Масло от семена на кукурбита пепо Екстракт от плодове на сереноа репенс Flowens® (екстракт от плодове на северноамериканска боровинка) Цинк Селен 1 капсула 420 mg 100 mg 75 mg 10 mg 55 μg ХРС* ** ** ** 100% 100%