ПРОДУКТИ
Кошница

Webber Naturals Витамин В12 500 µg х 120 сублингвални таблетки

Webber Naturals Витамин В12 500 µg х 120 сублингвални таблетки
Webber Naturals Витамин В12 500 µg х 120 сублингвални таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3725
16.58лв.
Купи

Webber Naturals Витамин В12 500 µg 

Метилкобаламинът е коензимната форма на витамин В12. Поддържа здравето, структурата и функциите на невроните и мозъка. Подпомага производството на червени кръвни клетки и е от съществено значение за синтеза на енергия и ДНК. Също така подобрява работата на нервните клетки и паметта. Като „партньор” на фолиевата киселина и витамин В6, В12 поддържа здравето на сърцето и намалява риска от развитие на сърдечносъдови заболявания (понижава нивата на хомоцистеин).

Докладите показват, че дефицитът на този нутриент е широко разпространен не само сред възрастните хора, но и сред лицата между 25 и 50 години. Витамин В12 се среща предимно в храните от животински произход. Ето защо при строгите вегетарианци и веганите често се наблюдава неговия недостиг. Дефицитът на витамин В12 може лесно да се избегне с редовен прием на хранителни добавки.

Сублингвалният метилкобаламин на Webber Naturals съдържа активната форма на витамин В12. Той е подходяща алтернатива на инжекциите с В12. Може да се приема и от вегетарианци. Има аромат на череша. Всяка сублингвална таблетка снабдява тялото с 500 mcg метилкобаламин. Подпомага мастния и въглехидратния метаболизъм, влияе благоприятно върху здравето на мозъка и сърцето и подпомага функциите на нервната система.

Състав:

Активни съставки:

Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
Витамин В12 (метилкобаламин) 500 µg1000 µg

Други съставки:

Лактоза монохидрат, микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, натурален аромат на череша, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Начин на употреба:

по 1-2 таблетки дневно. Сублингвалните таблетки се поставят под езика до пълното им разтапяне.