ПРОДУКТИ
Кошница

Webber Naturals Витамин D3 гъми 100 UI табл. х 90

Webber Naturals Витамин D3 гъми 100 UI табл. х 90
Webber Naturals Витамин D3 гъми 100 UI табл. х 90
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: a2502
22.58лв.
Купи

Мултивитамини гъми за поддържане на добро здраве и високи енергийни нива

Мултивитаминна ежедневна подкрепа с богата антиоксидантна активност. Поддържа здравето на костите, зъбите, имунната система, ставите, хрущялите, косата, кожата и ноктите. Насърчава метаболизма и образуването на червени кръвни клетки.

Всяка вкусна желирана таблетка осигурява девет витамина и два минерала в балансирани съотношения- за задоволяване ежедневните нужди на организма от хранителни вещества- за общо здраве, тонус и енергия.

Лесна за прием и вкусна форма на мултивитамини с различни натурални вкусове- портокал, малина и лимон. Подходящи както за употреба у дома или офиса, така и като неразделна част от ръчния багаж по време на бизнес пътуване или ваканция.

Мултивитамини гъми на канадския производител Webber Naturals е вкусен микс от витамини и минерали,  нужни за оптимално поддържане на добро здраве и тонус. За да функционира правилно, тялото ни трябва да получава хранителни вещества чрез храната. Често ежедневното ни меню не е така разнообразно и богато, за да си доставим нужните микроелементи, антиоксиданти и витамини.

Мултивитамини гъми са източник на прецизно балансирани количества от витамините А, Е, B5 (или пантотенова киселина) B6, B7 (биотин) B12, фолиева киселина (или витамин B9), витамин C, D3,  минералите цинк и йод.

 • Витамин А е мощен антиоксидант, ключов за поддържане на здрави кости, нервна система, имунна система, добро зрение, млада и красива кожа.
 • Витамин Е също притежава сигурно антиоксидантно действие, насърчава здравето на сърдечно-съдовата система, понижава холестерола, поддържа нервните и мускулни функции. Предпазва тялото от вируси, подобрява състоянието на имунната система.
 • Витамин B5 (пантотенова киселина) спомага за повишаване на жизнения тонус, редуцира напрежението, усещането за тревожност, подобрява способността на тялото да се адаптира към заобикалящия ни стрес. Подобрява метаболизма като подобрява абсорбцията на други витамини и ускорява преобразуването на мазнините, протеините и въглехидратите в енергия. Оптимизира храносмилането.
 • Витамин B6 поддържа нормалните нива на енергия и функциониране на нервната система, мозъка, сърдечно-съдовата система. Поддържа метаболизма и подобрява енергийните нива, насърчава образуването на червени кръвни клетки, подобрява фокуса и поддържането на психо-емоционален баланс.
 • Витамин B7 (биотин) е известен като витамин за здрави и красиви коса, кожа и нокти. Той притежава способност да стимулира метаболизма и контролира по естествен начин нивата на кръвната захар.
 • Витамин B12 е ключов за образуване на червените и бели кръвни клетки и имунната функция. Подобрява дейността на мозъка и сърцето, осигурява енергия, подкрепя метаболизирането на хранителните вещества в енергия. Подобрява настроението, състоянието на коса, кожа и нокти.
 • Витамин B9 (фолиева киселина) – необходим за мозъчната дейност, образуване на червените кръвни клетки, сърдечно здраве. Препоръчителен за прием в ранен стадий на бременността- за редуциране риска от развитие на вродени аномалии на главния и гръбначен мозък у плода.
 • Витамин C – имуностимулатор с укрепващо действие, необходим за здравословни енергийни нива, устойчивост на тялото при физическо и емоционално напрежение. Ефективен срещу сезонни вирусни инфекции и настинки. Стимулира синтеза на колаген за поддържане на здрава, еластична кожа, устойчиви, подвижни стави и хрущяли.
 • Витамин D3 – витамин „слънце”- за изграждане, поддържане на здрави кости и зъби, здравословна абсорбция на калций и фосфор. Подпомага здравословното функциониране на нервната, имунна и сърдечно-съдова системи.
 • Цинк – минерал за жизнен тонус, нормален метаболизъм на мазнини, протеини и въглехидрати. Подпомага функционирането на имунната система, зрението, черния дроб и бъбреците. Поддържа хормоналния баланс и фертилитет.
 • Йод – микроелемент за подкрепа дейността на щитовидната жлеза. Хормоните на щитовидната жлеза регулират метаболизма, възпроизводството на клетки, нервната система, извличането на енергия от храната.

Състав в 1 таблетка:

Витамин D3 1000 IU/ 25 µg 1000 IU/ 25 µg

(холекалциферол)

Захарна тръстика, глюкозен сироп, пречистена вода, пектин, ябълков сок концентрат,

лимонена киселина, натурални аромати (ягода, праскова, червена боровинка, малина), натриев цитрат, млечена киселина, ), палмово олио, карнаубски восък,

натурални аромати (сок от черен морков, екстракт от анато, антоцианин).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, животински продукти, ядки и ГМО. Подходящо за вегетарианци.

Начин на употреба:

Да се сдъвкват по 1 желиранa  таблеткa дневно.