ПРОДУКТИ
Кошница

Webber Naturals Мелатонин 10 mg (с максимална абсорбция) х 60 двуслойни таблетки

Webber Naturals Мелатонин 10 mg (с максимална абсорбция) х 60 двуслойни таблетки
Webber Naturals Мелатонин 10 mg (с максимална абсорбция) х 60 двуслойни таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3750
12.90лв.
Купи

Webber Naturals Мелатонин 10 mg (с максимална абсорбция) 

Съдържа мелатонин – натурално средство, което възстановява нормалния сън, без да предизвиква зависимост. Предлага се под формата на двуслойни таблетки, осигуряващи поетапното освобождаване на мелатонина, с цел 100% ефикасност. Всяка двуслойна таблетка е източник на оптимално количество мелатонин – 10 mg, който се усвоява отлично!

  • Допринася за балансирането на циркадните ритми.
  • Спомага за възстановяване на цикъла сън-бодърстване при пътуване на дълги разстояния и смяна на часовите зони, работа на смени, силен стрес и други условия, които водят до безсъние.
  • Имитира естественото производство на мелатонин в организма, за да намали времето, необходимо за заспиване и да поддържа качеството на съня през цялата нощ.
  • Спомага за облекчаване на умората и поддържане на добър фокус през деня.

Мелатонинът е хормон, естествено произвеждан от епифизата – малка жлеза в мозъка. Под формата на хранителна добавка, мелатонинът действа като естествен седатив, регулира цикъла сън-бодрост и облекчава състоянието при безсъние.

При безсъние естественият цикъл на сън-бодрост е нарушен. В резултат се стига до трудности със заспиването, накъсване на съня през нощта, събуждане твърде рано сутрин, след което човек не може да заспи.

Приемът на мелатонин под формата на хранителна добавка спомага за възстановяване на естествения биологичен ритъм на организма и преодоляване на безсънието.

Мелатонинът действа като естествен седатив, който чрез въздействието си върху съня спомага за преодоляване на други проблеми като изтощение, отслабване на фокуса и паметта, липса на продуктивност.

Усъвършенстваната двуслойна технология на таблетките на Webber Naturals осигурява незабавно освобождаване на 5 mg мелатонин, за да се намали времето, необходимо за заспиване, последвано от постепенното освобождаване на още 5 mg мелатонин, с цел подобряване качеството и продължителността на съня!

Състав:

Активни съставки:

Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
Мелатонин10 mg10 mg

Други съставки:

Микрокристална целулоза, двуосновен калциев фосфат дихидрат, въглехидратна гума, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), натриево-меден хлорофилин, кроскармелоза натрий.

Начин на употреба:

За възрастни. По 1 таблетка, вечер преди лягане.