ПРОДУКТИ
Кошница

Webber Naturals Омега-3 (тройна концентрация)+ витамин D3 1000 IU х 65 софтгел капсули

Webber Naturals Омега-3 (тройна концентрация)+ витамин D3 1000 IU  х 65 софтгел капсули
Webber Naturals Омега-3 (тройна концентрация)+ витамин D3 1000 IU х 65 софтгел капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9341
37.90лв.
Купи

Webber Naturals Омега-3 (тройна концентрация)+ витамин D3 за сърце и мозък

Omega-3 Triple Strength + Vitamin D3 на Webber Naturals е висококонцентрирана формула от рибено масло и витамин D3 със синергично действие в подкрепа на имунитета, поддържането на холестерола и триглицеридите в норма и укрепването на опорно-двигателната система.


 
Omega-3 Triple Strength + Vitamin D3 се препоръчва за:

Превенция срещу сърдечно-съдови заболявания
Омега-3 мастните киселини намаляват предпоставките за сърдечно-съдови заболявания. Те увеличават производството на т.нар. „добър“ холестерол,  понижават нивата на триглицеридите и „лошия“ холестерол. По този начин тромбоцитите в кръвта се разреждат, кръвното налягане се балансира и се предотвратява появата на плака по артериите.

 

Подобряване на мозъчните функции
Докозахексаеновата киселина (DHA) представлява 40% от полиненаситените мастни киселини в мозъка, поради което участва в много от мозъчните процеси.  Знае се, че подобрява концентрацията и паметта, намалява риска от когнитивен спад и развитие на болестта на Алцхаймер.

 

По-добро зрение и като превенция срещу заболявания на очите
Съдържащата се в Омега-3 мастните киселини Докозахексаеновата киселина (DHA) участва в изграждането на структурната мембрана на фоторецептора на ретината, поради което е изключително важна за чистото зрение. Тя облекчава симптомите на сухота, парене и сърбеж в очите. При недостигът на DHA в тъканите е възможно да се проявят промени във функцията на ретината.

 
Нормално функциониране на нервната система

Омега-3 мастните киселини балансират нервната система и подобряват мозъчната дейност, поради което техният недостиг в организма увеличава риска от поява на поведенчески разстройства.  Омега-3 намалява нивата на цитокините (белтъчни молекули), които обикновено се наблюдават в кръвта на хора, страдащи от депресивни състояния или безпокойство.

 

Подобряване състоянието на кожата
Омега-3 мастните киселини подсилват бариерната функция на кожата и подобряват нейната хидратация. Имат противовъзпалителен ефект. Предпазват кожата от увреждане от слънцето, намаляват симптомите, свързани с дерматит, и допринасят за по-бързото заздравяване на рани.

 

Защо Витамин D3

Витамин D3 е ключова съставка в Omega-3 Triple Strength + Vitamin D3 на Webber Naturals. Той потиска възпалителните процеси в организма и поддържа нужната концентрация на калций, необходима за минерализацията на костите. Въздейства успокоително на нервната система и като всеки друг витамин повишава имунитета.

 

Състав:

Съставки:    В 1 капс.:    Дн. доза:
Рибено масло концентрат
аншоа, сардина и/или скумрия)
/молекурярно дестилирано, супер пречистно/

1425 mg    1425 mg
  съдържащ: Омега 3 мастни киселини    900 mg    900 mg
       от които:       Ейкозапентаенова киселина (EPА)    600 mg    600 mg
  Докозахексаенова киселина (DHА)    300 mg    300 mg
Витамин D3 (холекалциферол)              1000 IU / 25 µg                1000 IU / 25 µg            
Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, пектин, сорбитол), натурален витамин Е.

 

Начин на употреба:

За възрастни над 18 г: По 1 софтгел капсула дневно.