ПРОДУКТИ
Кошница

Webber Naturals САМ-е 200 mg х 30 таблетки

Webber Naturals САМ-е 200 mg х 30 таблетки
Webber Naturals САМ-е 200 mg х 30 таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3717
48.16лв.
Купи

Webber Naturals САМ-е 

Облекчава състоянието при депресия, подобрява настроението и има положителен ефект върху поведението. Ефектите на SAMe върху емоционалното здраве се засилват, когато се комбинира с витамин В12.

SAMe се използва още за облекчаване на симптомите при остеоартрит и подобряване на чернодробното здраве.

SAMe е съкращение от S-Аденозил-L-Метионин - химично съединение, произвеждано естествено в тялото. Предлага като хранителна добавка в САЩ от 1999 г. Употребата му като лекарство в Италия датира от 1979 г., в Испания - от 1985 г. и в Германия - от 1989 г.

Ползи:

  • възстановява и поддържа функциите на нервната система. Подпомага емоционалното здраве като подобрява настроението и намалява безпокойството.
  • Оптимизира функционирането на мозъка, изостря фокуса и паметта.
  • облекчава болката и дискомфорта при остеоартрит. За да се постигне този ефект, е необходимо SAMe да се приема около месец.
  • при чернодробни заболявания в ранната фаза: според много изследвания, може да ускори възстановяването и да забави необходимостта от чернодробна трансплантация.
  • установено е, че SAMe е сред естествените средства с най-значим потенциал в третирането на фибромиалгия и синдром на хроничната умора.

Състав:

Активна съставка:

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
S-Аденозил-L-Метионин (SAMe)200 mg1600 mg

Други съставки:

Микрокристална целулоза, манитол, ентерична обвивка (метакрилова киселина кополимер, триетил цитрат, силициев диоксид, титаниев диоксид, жълт железен оксид), глицерил бехенат,  растителен клас магнезиев стеарат (лубрикнат), силициев диоксид, карбоксиметил нишесте, натриева сол.

Начин на употреба:

За нервна система: от 1 до 4 таблетки 2 пъти дневно.

За опорно-двигателния апарат: от 1 до 3 таблетки 2 пъти дневно.