ПРОДУКТИ
Кошница

Webber Naturals Тоналин КЛА MetaSlim 1000мг. софтгел капс. х80

Webber Naturals Тоналин КЛА MetaSlim 1000мг. софтгел капс. х80
Webber Naturals Тоналин КЛА MetaSlim 1000мг. софтгел капс. х80
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2561
49.63лв.
Купи

METASLIM®ТОНАЛИН КЛА 1000 mg

METASLIM® TONALIN CLA

Хранителна добавка,  80 софтгел капсули

 

Metaslim®Тоналин КЛАe висококачествен продукт на канадската компания Webber Naturals, който спомага за редуциране на излишните телесни мазнини в тялото и поддържане на чиста мускулатура. Насърчава по-ефективното изгаряне на калории. Активната съставка в продукта е CLA (свързана линолова киселина). Това е естествено срещаща се мастна киселина, клинично проучена и доказала своето ефективно действие за намаляване на мазнините. Действа като насочва мазнините към мускулните клетки, така тяхното изгаряне по време на тренировка е по-бързо. CLAпритежава способност да инхибира механизма за складиране на мазнини и да ги насочи за производство на енергия. Активира ензим,  отговорен за изгарянето на мазнините в мускулите. Проведени проучвания сочат, че тези функции водят до по-добро общо здраве, повишени енергийни нива, включително и по-силен имунитет.

Metaslim®Тоналин КЛАсъдържа патентован Tonalin® CLA, добит от масло от шафранови семена- най-чистата и проучена форма на CLA, която се предлага. 

В съчетание със балансирано хранене и редовна физическа активност, Metaslim®Тоналин КЛА осигурява сигурна и напълно безопасна подкрепа за редукция на теглото и поддържане на чиста мускулна маса.

 

 

Съставки:                                                       (в 1 капс.)            дн. доза

CLA (свързана линолова киселина)           810 mg                4860 mg

  (извлечен от 1000 mg шафраново олио Tonalin CLA)

Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, карамел за цвят).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, подсладители, консервнати, млечни продукти,

нишесте, захар, пшеница, глутен, дроджи, соя, яйца, черупчести, сол, ядки и ГМО.

Приложение: Допринася за поддържане на нормално ниво на мазнините в организма, особено когато се използва в комбинация с нискокалорична диета и увеличена физическа активност. 

Забележка: При бременност, кърмене или ако желаете да намалите нивата на мазнини в организма при  сърдечно-съдово заболяване (високо кръвно налягане, висок холестерол или триглицриди), се консултирайте с лекар преди употреба. Не приемайте ако страдате от диабет, инсулинова резистентност или метаболитен синдром. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение:(За възрастни) По 2 софтгел капсули 1-3 пъти дневно.

 Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Производител:Webber Naturals Pharmaceuticals® LTD, Canada

Вносител:Гео Нутришън ЕООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

Нето тегло:  92 g