ПРОДУКТИ
Кошница

Webber Naturals Collagen®30 Колаген + Биотин и Серамиди х 200 таблетки

Webber Naturals Collagen®30 Колаген + Биотин и Серамиди  х 200 таблетки
Webber Naturals Collagen®30 Колаген + Биотин и Серамиди х 200 таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8881
103.05лв.
Купи

Webber Naturals Collagen®30 Колаген + Биотин и Серамиди за здрава кожа

Collagen30 with Biotin and Ceramides 
Bioactive Collagne Peptides™
Collagen®30 КОЛАГЕН + БИОТИН И СЕРАМИДИ  
Хранителна добавка, 200 таблетки 

Collagen30 with Biotin and Ceramides на канадската компания Webber Naturals е клинично изследван, изцяло натурален комплекс от концентрирани фитосерамиди и други липиди, за които е научно доказано, че подобряват еластичността и хидратацията на кожата само за 15 дни! В допълнение, формулата съдържа витамин С, жизненоважен за производството на колаген, плюс биотин за подобряване на дебелината и здравината на косата и ноктите.

Основни ползи:

•    Стимулира обновяването на клетките на кожата като намалява фините линии на лицето и бръчките около очите.
•    Насърчава производството на колаген и еластин за по-гладка кожа с младежки вид.
•    Допринася за по-гъста и плътна коса и по-здрави нокти.
•    Допринася за редуциране на болките в ставите, свързани с остеоартрит.
•    Поддържа цялостното здраве на ставите, мускулите, косата, кожата и ноктите.


Collagen30 with Biotin and Ceramides на Webber Naturals осигурява цялостна подкрепа на съединителната тъкан, благодарение на комбинацията от лесно смилаем хидролизиран колаген, хиалуронова киселина, витамин С и биотин. 

Verisol е уникален комплекс от биоактивни колагенови пептиди, осигуряващи хидролизиран колаген тип I и тип III. Verisol е клинично тестван и е доказано, че спомага за здравословния синтез на колаген и еластин, като също така съдейства за намаляване на бръчките и фините линии на лицето и допринася по-гладка и свежа кожа.

Хиалуроновата киселина е важен елемент от структурата на кожата и на ставите. Едно от най-известните ѝ предимства е способността ѝ да осигурява хидратация. Тя забавя появата на бръчките и балансира кожата.

Ceramosides® е клинично изследван комплекс фитосерамиди (серамиди от растителен произход) и други липиди, богати на омега-3, -6 и -9 мастни киселини, които подобряват еластичността на кожата за период от 15 дни! Укрепва бариерната функция на кожата и възвръща еластичността и свежестта й.
Витамин С е основно хранително вещество, участващо във възстановяването на тъканите, образуването на колаген и ензимното производство на определени невротрансмитери.

Биотинът е част от семейството на витамините от B групата. Основната роля на тези витамини е да помогнат на организма при превръщането на храната в енергия. Биотинът играе ключова роля в изграждането на мускулната тъкан, когато тя е била нарушена след интензивно физическо натоварване. Действа благоприятно върху на имунната, нервната и сърдечно-съдовата система. Оказва положително влияние за здравето и красотата на косата, кожата и ноктите.

Collagen30 with Biotin and Ceramides на Webber Naturals не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО. Опаковката е достатъчна за 50 дни. 

 

Състав: