ПРОДУКТИ
Кошница

Webber Naturals Digestive enzymes (Храносмилателни ензими) 182 mg х 90 таблетки

Webber Naturals Digestive enzymes (Храносмилателни ензими) 182 mg х 90 таблетки
Webber Naturals Digestive enzymes (Храносмилателни ензими) 182 mg х 90 таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3702
20.80лв.
Купи

Webber Naturals Digestive enzymes (Храносмилателни ензими)

Оптимална подкрепа за стомашно-чревния тракт с ензими и бетаин хидрохлорид! Продуктът на Webber Naturals съдържа амилаза, бромелаин и папаин, плюс бетаин хидрохлорид, който компенсира недостига на храносмилателен сок. Малки и удобни за преглъщане таблетки! Високи количества ензими във всяка малка таблетка!

Амилаза. Ензим, жизнено необходим за разграждането на въглехидратите. Съдържа се в слюнката и отговаря за разграждането на скорбялата – основният източник на глюкоза, която тялото използва за енергия. Клетките на панкреаса произвеждат и друга форма на амилаза – т. нар. панкреатична амилаза, която завършва смилането на въглехидратите в тънките черва.

Бромелаин. Ензим, намиращ се в сока и стеблото на ананаса. Подпомага разграждането на протеините и има силни противовъзпалителни свойства. От полза при улцерозен колит. Много ефективен за облекчаване на болката и възпалението (особено при синузит), след операции и наранявания.

Папаин. Протеолитичен ензим, извличан от листата и суровите плодове на папаята. Стимулира храносмилането на някои протеини и помага при различни стомашни разстройства. Благодарение на противовъзпалителните си свойства, осигурява ползи при алергии, възпалено гърло, херпес зостер и други възпалителни състояния. Още през 1995 г. в немския медицински журнал Fortschritte der Medizin са публикувани изспедвания, според които ефектите на папаина се доближават до тези на някои от лекарствата, най-често използвани срещу херпес зостер.

Бетаин хидрохлорид. Много ефективно естествено средство срещу хипохлорхидия – недостатъчно производство на стомашна киселина (храносмилателен сок). Насърчава секрецията на стомашна киселина и повишаването на киселинността в стомаха. Основната функция на стомашната киселина е да подпомага храносмилането на белтъците. Тя обаче има важно значение и за унищожаване на вредните бактерии, попаднали в стомашно-чревния тракт чрез храната. Без достатъчно стомашна киселина някои ключови витамини (С, В9, В12) и минерали (магнезий, калций, желязо) не се усвояват добре.

 

Състав:

Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
Амилаза (Aspergillus oryzae/Aspergillus niger)50 mg   150 mg
Бетаин хидрохлорид50 mg150 mg
Бромелаин (Ananas comosus) (плод)50 mg150 mg
Папаин (Carica papaya) (плод)25 mg75 mg
Папая (Carica papaya)6.5 mg19.5 mg
 

 

Начин на употреба:

По 1 таблетка 3 пъти дневно по време на хранене.