ПРОДУКТИ
Кошница

WEBBER NATURALS LIVER HEALTH / ЧЕРЕН ДРОБ - ЗДРАВЕ КАПС. Х65

WEBBER NATURALS LIVER HEALTH / ЧЕРЕН ДРОБ - ЗДРАВЕ КАПС. Х65
WEBBER NATURALS LIVER HEALTH / ЧЕРЕН ДРОБ - ЗДРАВЕ КАПС. Х65
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: W015
42.20лв.
Купи

WEBBER NATURALS LIVER HEALTH / ЧЕРЕН ДРОБ - ЗДРАВЕ КАПС. Х65

Продуктът Liver Health съдържа екстракти от най-полезните за черния дроб лечебни растения: бял трън, шизандра и куркума. С цел още по-висока ефикасност, към тази билкова комбинация е добавен мощния антиоксидант алфа-липоева киселина. 

Какво е действието на Liver Health:

  • стимулира детокс процесите в черния дроб и има протективен ефект при редовна консумация на алкохол;
  • стабилизира хепатоцитите (чернодробните клетки) срещу химическо и оксидативно увреждане;
  • допринася за балансирани нива на холестерола и намаляване омазняването на черния дроб при високомазнинна диета;
  • след консултация с лекуващия лекар, може да се комбинира с терапията при чернодробни заболявания – хепатит, цироза, стеатоза, фиброза.
  • подпомага храносмилането и функцията на жлъчния мехур;
  • насърчава очистването на организма при спазване на разтоварващи диети и лечебно гладуване.

Ценни свойства на съставките в Liver Health

Бял трън

Ключовата съставка в продукта. Медицинската му употреба при чернодробни нарушения и проблеми с храносмилането и жлъчния мехур, датира от години и е добре проучена.

Ползите на белия трън (млечен бодил) се дължат предимно на силимарина - биологично активно съединение, съдържащо се в семената му. В продукта на Webber Naturals, екстрактът от млечен бодил е стандартизиран до 60% силимарин.

Известно е, че силимаринът стимулира регенерацията на чернодробните клетки, увеличава нивата на общия глутатион в черния дроб, стимулира жлъчната секреция и намалява окислението на холестерола с ниска плътност.

Шизандра

Това растение е познато основно с адаптогенните си ефекти – помага на организма да се приспособи към стрес, промени и физическо натоварване, премахва изтощението, има силно тонизиращо действие.

Екстрактът от шизандра успешно се използва и в терапията на различни чернодробни заболявания, включително хепатит, както и за профилактиката и защитата на черния дроб от токсини.

Куркума

Древно лечебно растение с хилядолетна история на употреба в природната медицина. Отличава се с уникалните си противовъзпалителни и антиоксидантни ефекти, полезни при чернодробни проблеми, нарушения във функциите на храносмилателната система, сърдечно-съдови болести, възпалителни заболявания като артрит и др.

Алфа-липоева киселина 

Универсален антиоксидант с мощно детокс въздействие върху всички органи и системи в тялото. Засилва ефектите на други антиоксиданти като витамин С, глутатион и витамин Е. Подпомага възстановяването и облекчава симптомите при чернодробни заболявания, диабетна невропатия и нарушения на зрението.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Бял трън - екстракт от семена, стандартизиран до 60% силимарин /Silybum marianum/150 mg 450 mg
Шизандра (пудра от плод /Schisandra chinensis/)100 mg300 mg
Куркуминоиди от коренище на куркума /Curcuma longa/13.3 mg39.9 mg
Алфа-липоева киселина200 mg600 mg

Желатинова капсула (желатин, пречистена вода), оризово нишесте, силициев диоксид, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, черупчести, сол, ядки, ГМО.

Хранителна добавка, 65 капсули.  

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на черния дроб.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Ако приемате антидепресанти или страдате от биполярно разстройство се консултирайте с лекар.

Дозировка: По 1 капсула 1-3 пъти дневно. За най-добри резултати използвайте минимум 3 седмици.

Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на опаковката.