ПРОДУКТИ
Кошница

WEBBER NATURALS MAGNESIUM / МАГНЕЗИЙ (ОКСИД, МАЛАТ, ГЛИЦЕРОФОСФАТ) 250МГ КАПЛ. Х210

WEBBER NATURALS MAGNESIUM / МАГНЕЗИЙ (ОКСИД, МАЛАТ, ГЛИЦЕРОФОСФАТ) 250МГ КАПЛ. Х210
WEBBER NATURALS MAGNESIUM / МАГНЕЗИЙ (ОКСИД, МАЛАТ, ГЛИЦЕРОФОСФАТ) 250МГ КАПЛ. Х210
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: W116
39.65лв.
Купи

WEBBER NATURALS MAGNESIUM / МАГНЕЗИЙ (ОКСИД, МАЛАТ, ГЛИЦЕРОФОСФАТ) 250МГ КАПЛ. Х210

Магнезият допринася за нормалното функциониране на скелетните мускули, подкрепя и работата на сърдечния мускул. Продуктът спомага развитието и поддържането на здравето на костите и зъбите. Магнезият помага на тялото да метаболизира хранителните вещества. Magnesium се предлага под формата на лесни за преглъщане каплети.

Магнезият на Webber Naturals се отличава със следните ползи за здравето:

  • Допринася за поддържане на цялостно добро здраве и тонус на тялото.

  • Спомага за поддържане на способността на тялото да метаболизира хранителните вещества.
  • Подпомага за развитието и поддържането на здравето на костите и зъбите.
  • Подкрепя образуването на тъкани.
  • Помага за поддържане на оптимална мускулна функция.
  • Подкрепя работата на сърдечния мускул.
  • Помага за предотвратяване на магнезиев дефицит.

Магнезий 250 mg от Webber Naturals включва магнезий, свързан с ябълчна киселина и глицерофосфат, осигурявайки ключов компонент от цикъла на Кребс, чрез който тялото произвежда енергия под формата на аденозин трифосфат (АТФ).

Магнезият се намира в редица широко разпространени храни, но някои хора трудно го усвояват. Той е жизненоважен минерал, който участва в над 600 ензимни реакции в тялото, включително енергийния метаболизъм, мускулната функция и поддържането на здрави кости и зъби. За средностатистическия човек може да бъде предизвикателство да посрещнете ежедневните си нужди от магнезий само с храна. Затова включването на висококачествена хранителна добавка в ежедневния режим е чудесен вариант.

Магнезият е четвъртият най-разпространен минерал в тялото. Той е ключов хранителен елемент, необходим за развитието и поддържането на здравето на костите и зъбите. Магнезият подпомага за оптимизиране на метаболизма на въглехидратите, протеините и мазнините. Минералът подкрепя процеса на образуване на тъкани. Магнезия спомага за поддържане на оптимална мускулна функция, както и подкрепя работата на сърдечния мускул.

Около 50% от магнезия в тялото се съхранява в костите, където подпомага правилното използване на калций. По този начин се подсигурява поддържката костите здрави и силни. Другата половина от магнезия, се намира в тъканите, клетките и плазмата на тялото. Магнезият е незаменим минерал за образуването на здрави тъкани и функционирането на тъканите. Той е ключов фактор за правилното протичане на мускулната контракция. Магнезият предотвратява появата на крампи.

Магнезият също е от съществено значение за оптималното функциониране на повече от 300 ензима в тялото, включително тези, които участват в метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините.

Установено е, че в диетата на повечето хора често липсва магнезий. Възстановяването и поддържането на здравословни нива на магнезий в организма може да помогне за намаляване на риска от развитие на нежелани симптоми, свързани с магнезиевия дефицит.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Магнезий
(оксид, малат, глицерофосфат)
250 mg250 mg

Микрокристална целулоза, хидроксипропилметил целулоза, обвивка (въглехидратна гума, полидекстроза, триацетин, полиетилен гликол), кроскармелоза натрий, стеаринова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки, ГМО.

Подходящо за вегани/вегетарианци

Хранителна добавка, 210 каплети.  

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното състояние на мускулната и сърдечно-съдовата система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.  

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни: По 1 каплета дневно.

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.