ПРОДУКТИ
Кошница

Webber Naturals MetaSlim® Phase 2® Въглехидрат блокер 500 mg x 90 V капсули

Webber Naturals MetaSlim® Phase 2® Въглехидрат блокер 500 mg x 90 V капсули
Webber Naturals MetaSlim® Phase 2® Въглехидрат блокер 500 mg x 90 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3705
48.88лв.
Купи

Webber Naturals MetaSlim® Phase 2® Въглехидрат блокер 500 mg

Продуктът има изцяло натурален, растителен състав – съдържа патентован екстракт от бял боб, за който е клинично доказано, че забавя храносмилането и усвояването на въглехидратите, и води до намаляване на калорийния прием.

MetaSlim® Phase 2® White Kidney Bean допринася за:

  • поддържане здравословния глюкозен метаболизъм след хранене;
  • забавяне разграждането и усвояването на въглехидратите;
  • понижаване на инсулиновия пик;
  • поддържане нормални нива на мазнини в организма и редукция на теглото.

 

Намалява усвояването и резорбцията на въглехидратите

Екстрактът от бъбрековиден бял боб - Phase 2® е първата естествена съставка, за която е клинични доказано, че забавя храносмилането и усвояването на калории, доставяни на организма от сложни въглехидрати. Това е търсен ефект при хора, нуждаещи се от здравословно понижаване на телесното тегло, за които е трудно да ограничат богатите на въглехидрати храни.

Терапията с Phase 2® подпомага адекватния контрол на глюкозния метаболизъм до 2 часа след нахранване. Последващ ефект от това е намаляване натрупването на мазнини. Инсулинът ангажира наличната глюкоза, попаднала от храната в кръвта и я праща по клетките. Колкото по-равномерно и регулирано се случва този процес, толкова по-добър инсулинов контрол и слаба липогенеза се очакват.

 

Намалява телесните мазнини и ограничава количеството на приетите калории

Проучванията показват, че екстрактът Phase 2® подпомага окислението на мазнините в организма – т. нар. нареченият „фет-бърнинг” ефект. Една от основните ползи от приема на екстракта, е блокирането на ензима алфа-амилаза, който отговаря за разграждането на сложните въглехидрати в по-прости. Така се намалява усвояването на въглехидрати от храни като паста, хляб, картофи, ориз, а съдържащото се в тях нишесте остава ензимно непреработено и неусвоено от организма. Тези свойства на продукта намаляват покачването на излишно тегло при хранене с по-богата на въглехидрати храна.

Безопасността и ефикасността на MetaSlim® Phase 2® White Kidney Bean са потвърдени в клинични изследвания. Продуктът не съдържа стимулиращи или допинг съставки, и е подходящ за продължителен прием. Действието му може да се подобри, ако се съчетае с физическа активност и нискокалорична диета!

Състав:

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Phase 2®  Бял боб на зърна /Phaseolus vulgaris/ (1500 AAIU*) екстракт от семена500 mg3000 mg

Начин на употреба:

По 2 капсули 1-3 пъти дневно, преди въглехидратно хранене.