ПРОДУКТИ
Кошница

WEBBER NATURALS VITAMIN D3 DROPS / ВИТАМИН D3 КАПКИ 400 IU 15МЛ

WEBBER NATURALS VITAMIN D3 DROPS / ВИТАМИН D3 КАПКИ 400 IU 15МЛ
WEBBER NATURALS VITAMIN D3 DROPS / ВИТАМИН D3 КАПКИ 400 IU 15МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: W047
12.15лв.
Купи

WEBBER NATURALS VITAMIN D3 DROPS / ВИТАМИН D3 КАПКИ 400 IU 15МЛ

Витамин D3 капки 400 IU /1 x 15 ml/ – подходящ за бебета и деца

Чист, изцяло натурален, премиум витамин D.  Доставя на организма естествената форма на витамина – D3 (холекалциферол). Една капка осигурява препоръчителните за ежедневен прием 400 IU витамин D, необходими за нормалния растеж и развитие на бебета и подрастващи.

Приемът на витамин D3 има значение за:

  • Развитието на здрави кости и зъби
  • Усвояването на калций и фосфор
  • Поддържането на имунния отговор
  • Цялостното добро здраве

Витамин D3 капки няма вкус и може лесно да се добавя към майчиното мляко или директно в устата на бебето.

Витамин D3 капки 400 IU на канадската компания Webber Naturals е висококачествена и сертифицирана натурална формула, без изкуствени оцветители, консерванти и подсладители. Витамин D3 е основен витамин, необходим за поддържане здравето на костите при деца и възрастни. Тъй като витамин D3 е от съществено значение за усвояването на калций в организма, дефицитът му се свързва с рахит при децата.

Витамин D3 капки 400 IU – удобен начин децата да получат точната ежедневна доза витамин D

Действащата към момента препоръка на Американската академия по педиатрия (AAP) относно добавката на витамин D при кърмачета и деца гласи, че на всяко кърмаче трябва да бъдат давани 400 IU витамин D ежедневно. Освен това препоръката допълва, че приемът е необходимо да започне още в първите няколко дни от раждането и да продължи през цялото детство.

Продуктът на Webber Naturals позволява лесно дозиране. Една капка (0,03 ml) осигурява 400 IU от естествена форма на витамин D – холекалциферол, която се дава директно в устата на бебето.

Изследвания показват,че приемът на витамин D от майката може да обогати адекватно кърмата. Продуктът е съвместим с вегетарианска диета.

Чистота на състава, безопасност и ефективност

Сертифициран и тестван продукт

Витамин D3 капки e сертифициран и тестван за най-висока чистота и ефективност.  Включеният витамин D3, както и използваните за носител органично ленено масло и витамин Е, отговарят на изискванията на американската фармакопея. Чрез най-съвременните аналитични техники допълнително се гарантира, че е покрит златния стандарт за най-висока чистота на вложения витамин D3. Не на последно място продуктът е сертифициран от Kosher и Halal за чистота и ефективност. Продуктът на съдържа захар, изкуствени оцветители, консерванти, подсладители или ГМО.

Съставки:В 1 капкa/0.03 ml.:Дн. доза:
Витамин D3
(холекалциферол)
400 IU/ 10 µg400 IU/ 10 µg

Средноверижни триглицериди, ленено масло органик, натурален витамин Е.

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, подсладители,млечни продукти, захар, пшеница, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО.

Нето тегло: 15 ml

Дозировка и приложение

Приложение: допринася за нормалното състояние на костите и зъбите и за нормалната абсорбция на калция и на фосфора.

Забележка: подходящо за бебета и подрастващи деца. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: по 1 капка дневно директно върху езика или разтворена в течност /вода, мляко/.

Годност и партида: маркирани на етикета на опаковката.

Съхранение: на хладно и сухо място при температура между 15-30°C, недостъпно за деца!