ПРОДУКТИ
Кошница

ZEDD GO NEW TECHNOLOGY

ZEDD GO NEW TECHNOLOGY
ZEDD GO NEW TECHNOLOGY
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3538
97.40лв.
Купи

ZEDD GO NEW TECHNOLOGY - ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ИЗМЕРВАНЕ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ ЗА ПРЕДМИШНИЦА

 

Zedd Go е дигитален апарат за измерване на кръвно налягане. Компактен и лесен е за употреба. Предназначен е за възрастни и деца над 12 години.

Характеристики:

• Предназначен за бицепс с прикрепен маншет;
• Снабден с индикатор за аритмичен пулс;
• Функция памет за двама потребители (2 x 90 измервания);
• Изчислява средна стойност от последните 3 измервания;
• Маншет с размер М, предназначен за бицепс с обиколка 22 - 32 см.

Поставяне на маншета:
Сложете маншета в горната част на лявата ръка (бицепс). Уверете се, че долният ръб е поставен правилно и е на разстояние 1 - 2 см от лакътя. Затегнете добре свободния край на маншета. Той не трябва да е твърде стегнат. Оставете разстояние от около 2 пръста между горната част на ръката (бицепса) и маншета. Препоръчваме ви да не носите дрехи с ръкави. В противен случай е много вероятно да не можете да сложите маншета правилно. Притегнете го така, че да не е твърде стегнат и да приляга естествено на ръката. Поставете ръката си на масата с дланта нагоре. Маншетът трябва да бъде на нивото на сърцето.

Начин на измерване:
1. Натиснете бутона START / STOP. Всички символи трябва да се появят на екрана. Ще чуете 2 кратки сигнала. След това на дисплея ще се изобрази числото 0 за около 2 секунди Тогава ще започне издуването на маншета, а налягането също ще се появи на екрана.
2. След достигане на подходящо ниво на налягане, апаратът ще спре да напомпва маншета. След това ще започне да изпуска постепенно налягането. На екрана ще видите неговите стойности. В случай че при издуването не се достигне подходящо налягане, апаратът автоматично ще напомпа маншета отново до по-висока стойност.
3. Когато устройството засече пулс, символът "Сърце" ще се появи на екрана и ще започне да мига. Ще чуете звуков сигнал за всеки сърдечен ритъм, след като такъв бъде засечен.
4. Когато приключи измерването, ще чуете продължителен звуков сигнал. Междувременно систоличното, диастоличното кръвно налягане и пулсът ще се появят на екрана.
5. Измерените стойности ще бъдат изобразени на екрана до изключване на устройството. Ако нито един от бутоните не бъде натиснат за период от 3 минути, апаратът ще се изключи автоматично с цел пестене на енергия.
6. Натиснете отново бутон START / STOP, за да изключите апарата. Свалете и маншета.

Важно:
• Ако искате да спрете издуването по всяко време, натиснете отново бутона START.
• Нормално е да усещате маншета стегнат.
• Изчакайте най-малко три минути преди следващо измерване

НИКОГА НЕ РАЗГЛОБЯВАЙТЕ АПАРАТА И НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ГО ПОПРАВЯТЕ САМИ!