Женско здраве

Производители

Последни статии

Nature's Way Гроздовиден ресник (корен) 540 mg х 100 V капсули Преглед отблизо

Nature's Way Гроздовиден ресник (корен) 540 mg х 100 V капсули

27,22 лв

1431

Nature's Way Гроздовиден ресник (корен) 540 mg 

Гроздовиден ресник 540 mg е естествен продукт допринасящ за нормалното състояние на организма по време на ПМС и климактериума и за нормален естрогенен баланс.

При менопауза: Гроздовиден ресник 540 mg допринася за балансиране на хормоните и намалява физическите и психо-емоционалните неприятни симптоми по време на менопаузата. Източник е на естествени естрогеноподобни съединения, които спомагат за понижаване нивата на лутеинизиращия хормон.

При ПМС: Гроздовиден ресник 540 mg съдържа биологично активни хранителни вещества, които спомагат за намаляване на симптомите при ПМС. По естествен начин потиска неприятното усещане в областта на корема и гърдите, намалява подуването, спомага за стабилизирането на психичното състояние на жената.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Гроздовиден ресник(Ектракт от корен): 540 mg
  • Растителна капсула (модифицирана целулоза), магнезиев стеарат.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти сол, захар, мая, пшеница, дрожди или ГМО.


Приложение:

Допринася за нормалното състояние на организма по време на ПМС и климактериума и за нормален естрогенен баланс.

Прием: По 1 капсула 3 пъти дневно.

Забележка: Не използвайте при бременност или кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО