Женско здраве

Производители

Последни статии

Nature's Way Китайска ангелика /Донг Куай/ (корен) 565 mg x 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Китайска ангелика /Донг Куай/ (корен) 565 mg x 100 капсули

22,25 лв

1696

Nature's Way Китайска ангелика /Донг Куай/ (корен) 565 mg  

Китайска ангелика /Донг Куай/ (корен) 565 mg е естествен продукт за нормализиране на хормоналния баланс през менопаузата.

Китайската ангелика притежава общоукрепващо и тонизиращо организма действие. Коренът й е медицински активен. Допринася за нормалните функции на нервната система, благоприятства хормоналния баланс в женския организъм и спомага за нормалното протичане на менструалния цикъл. Приемът й подкрепя процесите в женското тяло и през периода на менопаузата и допринася за жизнения тонус и имунните защити на организма.

Китайска ангелика /Донг Куай/ (корен) 565 mg съдържа 0,25% от активната съставка лигустилид. Традиционната китайска медицина използва растението за хармонизиране на жизнената енергия, както и като средство, благоприятстващо състоянието на кръвта.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V капсули. 2 капсули съдържат:

  • Китайска Ангелика (корен): 1.13 g
  • Въглехидрати: 1 g
  • Растителна капсула, магнезиев стеарат

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, захар, мая,пшеница, мая или ГМО.

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на ендокринната система при жената, менструалния цикъл и кръвоносната система, както и за поддържане на жизнеността.

Прием: По 2 капсули 3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Забележка: а не се използва при бременност, кърмене или проблеми с кръвосъсирването. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО