Витамини и минерали

Производители

Последни статии

Natural Factors Витамин D3 1000 IU (течен) 15 ml / 500 дози Преглед отблизо

Natural Factors Витамин D3 1000 IU (течен) 15 ml / 500 дози

18,95 лв

1122

Natural Factors Витамин D3 1000 IU (течен) 15 ml / 500 дози

Всяка капка е източник на 1000 IU витамин D3, под формата на холекалциферол. Благодарение на течната си форма, се усвоява бързо и безпроблемно от тялото. Не дразни стомаха.

Холекалциферолът е една от двете основни форми на витамин Д и доказано – по-безопасната, по-натуралната и по-биологично активната, в сравнение с ергокалциферола (витамин D2). Витамин D3 е приблизително три пъти по-мощен от витамин D2 и поддържа оптимални нива в кръвния поток.

Витамин D се синтезира естествено в кожата под въздействие на слънчевите лъчи, но при определени условия трябва да се приема допълнително под формата на добавка. Натуралните продукти със съдържание на витамин D са особено полезни за хората, които живеят в по-студени и мрачни региони. Приемът на „слънчевия витамин” се препоръчва по време на зимния сезон, поради недостига на слънчева светлина и неспособността на тялото да произвежда собствен витамин D в достатъчно високи количества.

Състав:

Хранителна добавка,  15 ml /500 дози/. Всяка доза съдържа:

  • Витамин D3 (холекалциферол): 25 µg    
  • Зехтин Органик, масло от ленено семе
  • 95% Органик съставки

Приложение:

Витамин D3 допринася за нормалното състояние на костите и зъбите и за абсорбцията на калций и фосфор за нормалната костна минерализация.

Да се приема по 1 капка дневно.

Забележка: Разклатете преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО