Витамини и минерали

Производители

Последни статии

Витамин Е Restorativ® (чисто масло) 28 000 IU х 28 ml /за външна употреба/ Преглед отблизо

Витамин Е Restorativ® (чисто масло) 28 000 IU х 28 ml /за външна употреба/

27,97 лв

1135

Описание:

Витамин Е Restorativ® (чисто масло) може да се прилага директно върху кожата или да се смеси с крем за лице или тяло, с цел подобряване на лечебното и хидратиращото му действие. Витамин Е е мощен мастноразтворим антиоксидант и едно от най-мощните естествени средства за подмладяване на кожата. Нанасян локално върху кожата, витамин Е забавя възрастовото кожно увреждане и допринася за неутрализиране на вредното въздействие на замърсителите от околната среда, тютюневия дим и др.

Състав:

Чисто масло, 28 ml, Витамин E под формата на токоферил ацетат.

Приложение:

Подходящо за приложение върху кожата: суха, груба , увредена кожа (от слънчево изгаряне) или с бръчки, нуждаеща се от защита, омекотяване или изглаждане. Хидратира интензивно кожата, овлажнява, спомага възтановяването на напуканата или суха кожа и спомага за омекотяването и заличаването на белези.

Може да се използва самостоятелно директно върху кожата или смесено с други масла, кремове и лосиони.

Забележка: Само за външно приложение! Избягвайте контакт с очите. Ако имате кожно заболяване, инфекция, възпаление не прилагайте самолечение, а се консултирайте със специалист. Не прилагайте витамин Е масло върху открити рани.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО