Витамини и минерали

Производители

Последни статии

AboPharma Cинк - биотин- капсули за кожа, коса и нокти - 30 бр. Преглед отблизо

AboPharma Цинк - биотин - капсули за кожа, коса и нокти - 30 бр.

8,14 лв

1910

Описание:

Цинкът е минерал, който играе важна роля при метаболизма. Допринася за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите, зрението и имунната система. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и допринася за нормалният синтез на ДНК. 
Биотинът е известен като витамин В7 или Витамин Н. Той участва във въглехидратната обмяна - за получаване на енергия и в мастната - за синтез на мастни киселини. Биотинът е задължителен и за синтеза на витамин С. Той допринася за нормалния метаболизъм на макро хранителните вещества. Допринася още за поддържането на нормалното състояние на косата и кожата.

Състав:

Хранителна добавка, 30 капсули. Съдържа: Цинкглюконат, биотин; емулгатор: соев лецитин, пълнители: соево масло, кокосово масло, палмово масло; втвърдител: пчелен восък; оцветител: железен оксид; спомагателни вещества: желатин и глицерол

Съставки  в 1 капсула
Цинк /Цинк Глюконат/ 11.67 mg 
Биотин /D-Биотин/ 

100 µg

Препоръчителен прием:
Приемайте по една капсула дневно преди хранене с много течност.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не съдържа консерванти! Не съдържа съставки от генно модифицирани организми(ГМО)!

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО