Стави, кости и мускули

Производители

Последни статии

Целадрин (за здрави кости и стави) 350 mg х 90 софтгел капсули Преглед отблизо

Целадрин (за здрави кости и стави) 350 mg х 90 софтгел капсули

41,28 лв

1259

Описание:

Целадрин е едно от най-иновативните и ефикасни противовъзпалителни съединения, използвани за подобряване здравето и гъвкавостта на ставите.

Celadrin® подпомага облекчаването на ставните болки и допринася за поддържане на нормалното състояние на ставите. Притъпява болката, намалява възпалителните процеси в ставите и сухожилията, подпомага възстановяването им и подобрява мобилността.

Мастните киселини в състава на Celadrin® намаляват степента на възпаление и подобряват гъвкавостта и подвижността на ставите, причинени от износването.

Естерифицираните мастни киселини в Celadrin® притежават мощен противовъзпалителен ефект. Те предизвикват промени на клетъчно ниво, в клетъчните мембрани, което от своя страна предпазва и защитава ставния хрущял.

Състав: 

Хранителна добавка, 90 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Патентована смес от CFA(Cetylated Fatty Acids): 262,5 mg 
    (от 350 mg Celadrin®) (говежда лой)                              
  • соев лецитин , софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков), маслиново масло

Приложение:  

Допринася за нормалната подвижност и здравина на ставите при остеоартрит.

Да се приемат по 3 софтгел капсули 2 пъти дневно.

Забележка: Преди употреба се консултирайте с лекар, ако страдате от чернодробни или бъбречни нарушения или други болестни състояния. Да не се използва при бременност и кърмене. За употреба над 2 месеца се консултирайте с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО