Сърдечно-съдова система

Производители

Последни статии

Natural Factors Черен дроб на треска масло 1100 mg х 90 софтгел капсули Преглед отблизо

Natural Factors Черен дроб на треска масло 1100 mg х 90 софтгел капсули

18,36 лв

1266

Natural Factors Черен дроб на треска масло 1100 mg 

Черен дроб на треска (масло) е пълноценен и естествен източник на мастноразтворимите витамини А и Д, и омега-3 полиненаситени мастни киселини, също полезни за кожата. Действа силно противовъзпалително и контролира както себумната секреция на кожата, така и акнето. Увеличава еластичността на кожата и допринася за нейната гладкост и свежест. Намалява сухотата и зачервяванията, и възстановява влагата в кожата.

Черен дроб на треска (масло) стимулира зрителната острота и намалява риска от отслабване на зрението. Допринася за нормалното нощно виждане. Укрепва кръвоносните съдове на очите.

Намалява риска от изтъняване на костите, насърчава отлаганията на калций в костите и се грижи за тяхната здравина. Допринася за адекватното усвояване на калция и поддържането на нормални нива от него в кръвта. Облекчава симптомите при възпаление на венците, намалява риска от загуба на емайла и развитие на кариеси. Укрепва зъбите и допринася за тяхната минерализация.

Състав:

Хранителна добавка, 90 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Черен дроб на треска масло: 1100 mg        
    от коeто:
    Витамин А /палмитат/: 1375 µgRE       
    Витамин D3 /холекалциферол/: 5 µg          
  • Желатин(капсула)

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на костната, зрителната, репродуктивната, имунната, сърдечно-съдовата системи и кожата, както и на клетъчната мембрана.

Да се приема по 1 капсула на ден.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар. Продуктът е подходящ за деца над 6 месеца, които могат да приемат само вътрешността на 1 капсула, за да се избегне  задавяне или задушаване. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО