Сърдечно-съдова система

Производители

Последни статии

Nature's Way Витамин С Буфериран 500 mg x 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Витамин С Буфериран 500 mg x 100 капсули

25,95 лв

1420

Nature's Way Витамин С Буфериран /минерален произход/  500 mg 

Витамин С Буфериран /минерален произход/  500 mg допринася за възстановяване на съпротивителните сили и повишаване на жизнеността. Благоприятства състоянието на белите кръвни телца, чиято функция е да откриват и унищожават бактерии, вируси и други нежелани нашественици.  Допринася за нормалното състояние на кожата, хрущялите, венците, зъбите, костите, кръвоносните съдове. Намалява риска от преждевременното отпускане и набръчкване на кожата. Тъй като участва в усвояването на калция, спомага за формиране и поддържане на костите, както и зарастването им след инциденти.  Полезен е за хора, които живеят в замърсена околна среда, пушачи или пасивни пушачи. Има мощно антиоксидантно действие, защитава тялото от оксидативния стрес, предпазва клетките от увреждане.

Състав:

Хранителна добавка, 100 капсули. Всяка капсула съдържа: 

  • Витамин С (аскорбинова киселина/калциев аскорбат/магнезиев аскорбат): 500 mg        
  • Калций  (като калциев аскорбат): 4 mg            
  • Магнезий (Като магнезиев аскорбат): 4 mg  
  • Желатин (капсула), магнезиев стеарат

Приложение:  

Натурален Витамин  С с по-ниска киселинност, осигуряващ най-добра абсорбция. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес, за нормалната функция на белите кръвни телца, имунната и сърдечно-съдовата системи.

Да се приема по 1 капсула дневно при необходимост, за предпочитане с храна.

Забележка:  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО