ПРОДУКТИ
Кошница

ХЕМОКЛИН ГЕЛ ЗА ХЕМОРОИДИ 45 мл.

ХЕМОКЛИН ГЕЛ ЗА ХЕМОРОИДИ 45 мл.
Не е в наличност
ХЕМОКЛИН ГЕЛ ЗА ХЕМОРОИДИ 45 мл.
  • Наличност: Не е в наличност
  • Код на продукта: 105
27.80лв.
Купи

Hemoclin /Хемоклин/ гел 45 мл с апликатор - при  хемороиди, фисури и анален дискомфорт

Нов  холандски натурален гел на природна основа - без кортикостероиди - подходящ за  дълготрайно приложение, както и за бременни и  кърмещи жени.

HEMOCLIN GEL

HEMOCLIN GEL е нов холандски натурален гел създаден за лечение и профилактика на хемороиди, фисури и анален дискомфорт. Съдържа  патентован  биоактивен бактериален  блокер   (2QR complex), които предотвратява бактериалния растеж, подтиска възпалението, подобрява състоянието на засегнатите тъкани  и  ускорява естествения  оздравителен процес.  

HEMOCLIN GEL е изцяло на природна основа - без кортикостероиди , анестетици и консерванти,  подходящ за  дълготрайно приложение , до пълно възстановяване.
- лекува и профилактира дискомфорта в аналната област и предпазва от появата на нови хемороиди и фисури
- незабавно охлажда и облекчава при хемороиди  и анален дискомфорт (дразнене, сърбеж, парене, чувствителност)
- подходящ и за бременни и кърмещи жени, както и за всички, които имат  пердиодично повтарящи се проблеми с хемороиди и фисури.
- подобрява състоянието на тъканите и ускорява естествения оздравителен процес
- осигурява  необходимата лубрикация за улесняване на изхождането при запек.
- за по-бързо възстановяване след операция на хемороиди, фисури и други в аналната област
- комфортна и хигиенична система за употреба с апликатор
 - не изтича и не зацапва бельото
- лесен за дозиране, съхранение и пренасяне

КАК  ДЕЙСТВАТ АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ ?

HEMOCLIN GEL съдържа Био -Активен Бактериален Блокер, патентован в Холандия като 2QR комплекс.  
Био -Активният  Бактериален  Блокер неутрализира  вредните микроорганизми,  които се намират  в аналния канал и при хемороиди и фисури  проникват в засегнатите тъкани, задълбочават възпалението, усложненията  и  оплакванията (болка, дразнене, парене, сърбеж и чувствителност.).

Напълно безвредните молекули на 2QR комплекса  блокират проникването, колонизирането  и  растежа на патогенните бактерии  върху тъканите.  Възпалението и усложненията са предотвратени и се ускорява и стимулира  естественият оздравителен процес.  Био-активният гел осигурява бързо облекчаване при хемороиди, фисури и анален дискомфорт. 

КОГА  И КАК ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ  HEMOCLIN GEL?

Лечение на  хемороиди , фисури и  травматична увреда на тъканите:

Прилагайте по 3-4 пъти на ден през първите дни до постигане на облекчение. След това намалете приложенията до 1-2 на ден до пълно оздравяване и възстановяване.

Съвет на лекаря: След ходене по голяма нужда използвайте топла вода и сапун. Подсушете внимателно и тогава поставете една доза Хемоклин гел.

Предпазване от усложнения и поява на нови хемороиди/фисури:

Прилагайте по една доза Хемоклин гел сутрин и вечер или всеки път, когато усетите дискомфорт.

Съвет на лекаря: Можете да прилагате по една доза Хемоклин гел преди изхождане. Това ще облекчи изхождането и ще намали микротравмите, особено, ако страдате от запек. След ходене по голяма нужда, се измийте с топла вода и поставете още една доза Хемоклин.

За по-бързо възстановяване след операция:

Прилагайте Хемоклин гел след операцията по няколко пъти на ден до пълно възстановяване на травмираните тъкани.

Хемороидите и други анални неразположения са често срещани по време на бременност и след раждане.

УКАЗАНИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ:

За да приложите Хемоклин гел следвайте инструкциите:
1. Поставете флакона стабилно върху твърда повърхност. Дръжте го с една ръка и отстранете капачката. Не натискайте белия бутон.
2. Силно натиснете надолу синята част за 2 секунди с другата ръка. ще чуете звук. Бялата част автоматично се повдига нагоре. Продължете да натискате синята част докато върху бялата не се появи пръстен. В този момент спрете да натискате. Апликаторът е зареден и готов за употреба.
3. Издърпайте синята част заедно с бялата от флакона.
4. Вкарайте накрайника на синята част с прикаченат бяла част в аналния отвор.
5. След като вкарате синята част в аналния отвор, внимателно притиснете бялата част към нинята, за да може Хемоклин гел да проникне в засегнатата област.

УКАЗАНИЯ ЗА ПОЧИСТВАНЕ:
След всяка употреба измийте частите поотделно с топла вода.

КАКВО СЪДЪРЖА ОПАКОВКАТА?

HEMOCLIN GEL  съдържа един флакон от 45 мл  изцяло натурален, нетоксичен гел с апликатор. Гелът е на основата на патентован био-активен 2QR- комплекс, получен от растението Aloe Barbadensis.  Продуктът не съдържа анестетици, ароматизатори , консерванти и съставки от животински произход.

КАК  ДА СЪХРАНЯВАТЕ ВАШИЯ HEMOCLIN?

HEMOCLIN трябва да бъде използван при стайна температура. Съхранявайте на сигурно и хладно място. Не използвайте след изтичане на срока на годност.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:
Флакон под налягане. Не пробивайте и не горете флакона, дори след като е употребен. Съхранявайте на места, недостъпни за деца.