Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Витамин В3 (Никотинова киселина) 500 mg х 90 таблетки Преглед отблизо

Витамин В3 (Никотинова киселина) 500 mg х 90 таблетки

17,90 лв

1101

Описание:

Естествен продукт в подкрепа на нервната система и нормалния метаболизъм на въглехидрати, мазнини и протеини. Витамин B3, известен още като ниацин и ниацинамид, е важен водоразтворим витамин, който се съдържа в много храни, включително някои видове месо, риба тон, семена, гъби и др. Ниацин е част от групата на витамини В комплекс и се предлага в три форми, включително никотинова киселина, ниацинамид и инозитол хексаниацин. Витамин В3 е подробно изследван, а приемът му дава положителни резултати по отношение на широк спектър от здравословни проблеми. Той е от важно значение за поддържане нормалното състояние на сърдечно-съдовата система и нормалните нива на холестерола, както и за нормалния метаболизъм.

Състав:

Хранителна добавка, 90 таблетки. Всяка таблетка съдържа:

  • Витамин В3: 500 mg      
  • Двуосновен калциев фосфат дихидрат, микрокристална целулоза, хидроксипропил целулоза, Кроскармелоза натрий, стеаринова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант)

Приложение:

Допринася за нормално функциониране на нервната система, както и за нормалния метаболизъм на въглехидрати, мазнини и протеини. Подпомага нормалното състояние сърдечно-съдовата система и спомага за поддържане нормални нива на холестерола и триглицеридите.

Да се приема по 1 таблетка дневно с храна.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Хора чувствителни към никотинова киселина могат да получат зачервяване на кожата. Това състояние е преходно и не е рисково за здравето.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО