Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Pepogest™ (Мента масло) 60 софтгел капсули Преглед отблизо

Pepogest™ (Мента масло) 60 софтгел капсули

35,57 лв

1324

Описание:

Pepogest™ (Мента масло) е естествен продукт за нормалното храносмилане и облекчаване на симптомите при синдром на раздразненото дебело черво. Чистото масло от мента е в лесни за преглъщане софтгел капсули, което осигурява изключителни ползи за стомашно-чревния тракт.

Ментовите листа имат невероятни ползи за здравето, най-значимите от които са свързани с храносмилането. Екстрактите от мента са едни от най-ефикасните природни лекарства за облекчаване симптомите при различни стомашно-чревни смущения без риск от нежелани странични ефекти.

Pepogest™ доставя ментово масло в софтгел капсули със специално ентерично покритие, което предпазва маслото от стомашната киселина и подпомага освобождаването му директно в червата.

Състав:

Хранителна добавка, 60 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Мента масло: 0.2 ml

Не съдържа изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен,  сол, захар, пшеница, дрожди.


Приложение:

Допринася за нормалното състояние на стомашно-чревния тракт.

Да се приема по 1 софтгел капсула 3 пъти дневно от 30 до 60 минути преди хранене.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО