Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Nature's Way Сао палмето (плод)  585 mg x 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Сао палмето (плод) 585 mg x 100 капсули

41,44 лв

1605

Nature's Way Сао палмето (плод)  585 mg x 100 капсули

Сао палмето (плод)  585 mg е естествен продукт при проблеми с простатата. Допринася за забавяне производството на ензима 5-алфа редуктаза – един от главните виновници за увеличаване размера на простатата. Подпомага нормалните функции на простатата и съдейства за инхибиране на възпалителните процеси в тялото. Намалява риска от усложнения като чести инфекции, образуване на камъни в пикочния мехур, задръжка на урина и др. Насърчава сексуалното желание и поддържането на нормалната сексуална способност. По естествен начин противодейства при импотентност. Балансира производството на тестостерон и дихидротестостерон, благодарение на което облекчава и проблемите, свързани със загубата на коса.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V- капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Сао Палмето (плод): 585 mg  
  • Растителна капсула (модифицирана целулоза), магнезиев стеарат, силициев диоксид

Приложение:  

Допринася за нормалното функциониране на пикочните пътища и простата.

Да се приема по 1 капсула  3 пъти на ден, за предпочитане с  храна. За интензивна употреба  по 2 капсули 3 пъти на ден. За най-добри резултати, използвайте продължително време.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО