Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Nature's Way Смирна (смола) 550 mg  х 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Смирна (смола) 550 mg х 100 капсули

27,27 лв

1614

Nature's Way Смирна (смола) 550 mg  

Смирна (смола) въздейства укрепващо на всички органи и системи в тялото, включително на нервната и имунната системи. Има адаптогенен ефект и допринася за постигане на емоционална стабилност. Успокоява и редуцира епизодични състояния на депресия и безпокойство. Повишава жизнения тонус и спомага за отстраняване на умората. Има затоплящо тялото действие, облекчава симптомите при простуда и дихателни оплаквания, тежест в гърдите. Повишава изпотяването и спомага за извеждането на токсините от тялото. Стимулира правилното кръвообращение, осигурявайки достатъчно количество кислород и важни хранителни вещества до всички тъкани в тялото. Това се отразява благоприятно на метаболизма, имунната система, енергийните нива, мускулите и др. Може да се използва и за стимулиране на менструацията, когато течението е по-слабо, при нередовен месечен цикъл или болезнена менструация. Облекчава спазмите и мускулните контракции.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 2 капсули: 

  • Смирна (смола): 1100 mg   
  • Въглехидрати   < 1 g 
  • Растителна капсула, магнезиев стеарат

Приложение:  

Допринася за нормализиране на токсините в организма и за нормалното функциониране на кръвообращението, кожата, терморегулацията, мускулите и менструалния цикъл.

Да се приемат по 2 капсули  3 пъти на ден за предпочитане с храна.

Забележка: Не се препоръчва при  бременност. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО