Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Коензим Q10 ЕТ 100 mg x 60 SG капсули Преглед отблизо

Коензим Q10 ЕТ 100 mg x 60 SG капсули

54,80 лв

1698

Описание:

Коензим Q10 ЕТ 100 mg е естествен продукт при сърдечни смущения.

Коензим Q10 е витаминоподобна субстанция, естествена за човешкото тяло. Q10 е необходим за основното функциониране на клетките. Нивата му в организма се понижават с напредване на възрастта, при някои хронични, мускулни, автоимунни и сърдечни заболявания и при прием на някои медикаменти. Нивото му в организма може да се увеличи чрез приемане на CoQ10 хранителни добавки.

Q10 играе важна роля в превенцията на някои сърдечносъдови заболявания. Допълнителните количества CoQ10 са от съществено значение за здравето на сърцето – дава му антиоксидантна сила, от която то се нуждае за оптимално функциониране. Поради антиоксидантните си свойства Q10 съдейства и за увеличаване на енергията в тялото, подсилва мозъчната функция, доказано подобрява кръвообръщението, спомага за здрава кожа и зъби. Коензим Q10 помага и при някои хронични бактериални и вирусни инфекции.

Състав:

Хранителна добавка, 60 Softgel капсули. 1 капсула съдържа:

  • Коензим Q10: 100 mg
  • Масло от соеви зърна, желатин (E441), глицерин (E422), пчелен восък, соев лецитин (E322)

Този продукт съдържа натурални съставки; отклонения в цвета са допустими.

Приложение:

Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и производството на клетъчна енергия.

Прием: По 1 софтгел капсула дневно. При необходимост може да се приемат до 3 капсули дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО