Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Пелаво Грипактив Комплекс сашета Преглед отблизо

Пелаво Грипактив Комплекс сашета

14,74 лв

1747

Описание:

Pelavo Gripactive Комплекс съдържа екстракт от Африкански пеларгониум, който по естествен начин укрепва функциите на горните дихателни пътища, включително бронхите и синусите. Притежава силно имуностимулиращо действие.

Продуктът съдържа:

  •     стандартизиран екстракт от корен на Африкански пеларгониум - влияе благоприятно на дихателната система.
  •     екстракт от липа - подпомага поддържането на нормалната температура на тялото по време на настинка и грип.
  •     черен бъз - допринася за правилното функциониране на имунната система.

Екстрактът от корен на Африкански пеларгониум е богат на редица биоактивни вещества, принадлежащи към кумариновата група, кумаринови гликозиди, фенолни киселини, флавоноиди, проантоцианидини и мастни киселини. Съдържанието на отделните компоненти в екстракта може да варира - в зависимост от метеорологичните условия в плантациите с насаждения от растението. Следователно стандартизацията е изключително важна, тъй като гарантира, че съдържанието на веществото, отговорно за ефикасността на продукта, е еднакво във всяка производствена партида. Pelavo Gripactive Комплекс съдържа висококачествен стандартизиран екстракт от корен на Африкански пеларгониум.

Приложение:

Хранителна добавка, 10 сашета.

Pelavo Gripactive Комплекс се препоръчва за подпомагане на имунната система и функциите на горните дихателни пътища, включително бронхите и синусите. Приема се до 2-3 дни след постигане на благоприятен ефект, но не повече от 14 дена.

Възрастни и деца над 12 години – 1 саше дневно.
Изсипете съдържанието на сашето в 150 мл гореща вода (приблизително ¾ чаша). Продуктът се препоръчва особено през периоди на понижен имунитет.

Забележка: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. Не приемайте в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките. Не се препоръчва по време на бременност и кърмене. Съдържа захар и подсладител. Продуктът не може да служи за лечение, диагностика и профилактика.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО