Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Седатон капсули х 20 Преглед отблизо

Седатон капсули х 20

6,93 лв

1863

Описание:

Седатон допринася за спокойна нервна система при нервно напрежение, безпокойство, раздразнителност, за нормалната психична функция. Оказва благоприятно действие на сърдечно-съдовата система.

СЕДАТОН е иновативна комбинация с успокояващ (седативен) ефект, съдържаща екстракти от валериана, маточина и хмел, с добавени магнезий и витамин В6.

Валериана (Valeriana Officialis), Маточина екстракт (Мellissa officinalis), Хмел екстракт (Humulus lupulus L.)
Екстрактите от билките валериана, маточина и хмел действат успокояващо при възбудено състояние на нервната система. Подпомагат намаляването на тревожността, безпокойството и стреса. Допринасят за спокойна нервна система, което води до по-качествен и продължителен сън. Подпомагат дейността на сърдечносъдовата система.

Магнезий и витамин В6 допринасят за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Съдействат за поддържането на нормалната психична функция. Допринасят за стабилността и нормалното функциониране на нервната система. Подпомагат електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

Състав:

Хранителна добавка, 20 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Маточина екстракт (Мellissa officinalis): 90 mg
  • Магнезий морски (магнезиев оксид): 80 mg
  • Валериана екстракт (Valeriana Officialis): 75 mg
  • Хмел екстракт (Humulus lupulus L) 60 mg
  • Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид): 3 mg

Дозировка:

За възрастни и деца над 12 години - от 1 до 2 капсули дневно. При силно нервно напрежение и раздразнение – 1 капсула сутрин (или наобяд) и 1 капсула вечер. При проблеми със заспиването – по 1-2 капсули вечер, преди лягане. За поддържане на нормална нервна система и стабилна психична функция – 1 капсула дневно. Не превишавайте препоръчителната доза от 2 капсули дневно. Препоръчителна е консултация с лекар при бременност и кърмене, и при прием на други седативни продукти. Не повлиява способността за шофиране и работа с машини. Не предизвиква привикване.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО