Черен дроб

Производители

Последни статии

Natural Factors Млечен бодил Holista (60% Силимарин) 150 mg х 240 софтгел капсули Преглед отблизо

Natural Factors Млечен бодил Holista (60% Силимарин) 150 mg х 240 софтгел капсули

34,14 лв

1210

Natural Factors Млечен бодил Holista (60% Силимарин) 150 mg 

Млечен бодил е продукт на Holista ( част от Natural Factors, Canada) и е №1 природно средство за поддръжка на черния дроб. Активното съединение в състава му, на което дължи ефектите си, се нарича силимарин. Тъй като премахва токсините от кръвта и храносмилателния тракт, силимаринът значително забавя процесите на стареене. Благодарение на тези си ефекти, силимаринът има значителни предимства за състоянието на кожата и поддържането й гладка и свежа.

Млечен бодил оказва съществена подкрепа на черния дроб и чернодробните клетки при прекомерна консумация на алкохол, нездравословна диета, прием на лекарства, живот в замърсена околна среда и др. Може да се използва като допълващо основната лекарствена терапия средство в случаите на цироза, хепатит, стеатоза и др. Спомага за пречистването на тялото от метаболитните отпадъци и по този начин регулира функциите на жлъчния мехур. Насърчава отделянето на жлъчен сок и ензими. Допринася за намаляване на риска от образуване на камъни в жлъчката.

Състав:

Хранителна добавка, 240 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа: 

  • Млечен бодил: 150 mg         
      /Silybum marianum/  (семена) Стандартизиран до 60% Силимарин
  •  Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода),соево олио,  жълт пчелен восък, лецитин.

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на черния дроб.

Да се приема по 1 софтгел капсула 3 пъти дневно с храна.

Забележка: Не използвайте при бременност и кърмене. Консултирайте се с лекар ако имате чернодробна недостатъчност. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО