Черен дроб

Производители

Последни статии

Nature's Way Тисилин Super 525 mg х 60 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Тисилин Super 525 mg х 60 капсули

87,95 лв

1629

Nature's Way Тисилин Super 525 mg

Тисилин Супер (Super Thisilyn®) представлява уникална комбинация от билки, аминокиселини, антиоксиданти и други важни хранителни вещества, които помагат на черния дроб да неутрализира постъпващите в тялото токсини. Основната активна съставка в Тисилин Супер е първокласният екстракт от млечен бодил, стандартизиран до 80% силимарин. Силимаринът е флавоноиден комплекс с мощен анти-хепатотоксичен и хепатопротективен ефект, който предпазва клетките на черния дроб от увреждане и разлага отровите преди токсичното им действие да се е активирало.

Тисилин Супер подпомага детоксикационните процеси в черния дроб, спомага възстановяване нормалните функции на черния дроб след системен прием на алкохол. Допринася за намаляване на риска от омазняване на черния дроб при диета, богата на мазнини. Допринася за увеличаване производството на жлъчен сок и помага при различни проблеми с жлъчния мехур. Благоприятства храносмилането и функцията на жлъчния мехур, облекчава коликите, подобрява изпразването на мехура. Подпомага ефективността на лекарствената терапия при чернодробни заболявания – хепатит, цироза, стеатоза, фиброза и др., като стабилизира хепатоцитите срещу химическото и оксидативното им увреждане. Улеснява очистването на тялото по време на разтоварващи диети и лечебно гладуване.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V-капсули. Всяка капсула съдържа: 

 • Тисилин® Млечен бодил:  175 mg  
  Екстракт (семена) стандартизиран до 80 % силимарин
 • Протектамин ® (концентрат от броколи, зеле, спанак): 75 mg 
 • Артишок Екстракт (лист): 50 mg
  стандартизиран до 6 % кафеoилхинови к-ни
 • Глухарче (корен): 50 mg
 • L-Метионин:  50 mg 
 • N-Ацетил цистеин:  50 mg
 • Куркума Екстракт (корен): 50 mg  
  стандартизиран до 95 % куркумин
 • Алфа липоева киселина: 25 mg 
 • Растителна капсула, растителен клас магнезиев стеарат, силиконов диоксид.

Приложение:  

Допринася за детоксикацията и доброто състояние на черния дроб. Стимулира производството на жлъчна течност , секрецията и отделянето. Допринася за мастния метаболизъм на черния дроб.

Да се приема по 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: Не се препоръчва при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО