Черен дроб

Производители

Последни статии

Nature's Way Червено цвекло (корен) 3000 mg, 150 g пудра Преглед отблизо

Nature's Way Червено цвекло (корен) 3000 mg, 150 g пудра

46,65 лв

1668

Nature's Way Червено цвекло (корен) 3000 mg, 150 g пудра

Червеното цвекло е супер храна, богата на ценни вещества като желязо, калций, бетаин, В-витамини, антиоксиданти и др. Това е едно от най-ефикасните природни средства за подсилване сърдечно-съдовата функция, кръвта и черния дроб. Допринася за понижаване на кръвното налягане и укрепване на сърдечно-съдовата система. Отличен източник на  хранителни вещества, полезни за детоксикацията на черния дроб, храносмилателната система и бъбреците. Пречиства кръвта, стимулира лимфния поток и насърчава доставката на кислород към всички органи. Тъй като е страхотен източник на фибри и витамин С , има очистващ храносмилателната система ефект. Съдържа и антиоксиданти, полезни при диабет. Има прочистващо стомашно-чревния тракт действие.

Състав:

Хранителна добавка, 150 g, пудра, 50 дози. Съдържание в 1 ч.л. (дневна доза):

  • Калории:   10 
  • Общо въглехидрати:  2 g 
  • Натрий: 10 mg
  • Червено цвекло(корен):  3000 mg 
  • Целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат

Приложение:

Допринася за нормалната функция на нервната система, кръвоносните съдове и черния дроб, за нормалното кръвно налягане и за нормализиране нивата  на токсините и тежките метали в организма.

Да се приема по 1 ч.л. дневно разтворена в сок или течност.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО