ПРОДУКТИ
Кошница

ФЛОРАДИКС МАГНЕЗИЙ СИРОП 250 МЛ

ФЛОРАДИКС МАГНЕЗИЙ СИРОП 250 МЛ
ФЛОРАДИКС МАГНЕЗИЙ СИРОП 250 МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8313
23.50лв.
Купи

ФЛОРАДИКС МАГНЕЗИЙ СИРОП ЗА МУСКУЛНА И НЕРВНА СИСТЕМА

Floradix Магнезий – минерална напитка е течна формула с две магнезиеви соли за максимално насищане.

Магнезият е един от на-важните минерали в тялото, необходим за повече от 300 биохимични процеса. Магнезият допринася за нормалната функция на мускулите, нервите. Допринася за нормалното състояние на костите като взаимодейства с калция. Плодовите киселини, съдържащи се в концентратите на плодови сокове спомагат за по-лесното усвояване на магнезия.

 

За кого е подходящ Floradix Магнезий?

Floradix Магнезий е подходящ за спортисти и активно спортуващи; за всеки изложен на физически и/или психически стрес.
Floradix Магнезий е изключително подходящ по време на бременност и кърмене.

 

Какво съдържа Floradix Магнезий?

Формула на Floradix Магнезий е една от най-семплите от всички билкови еликсири: две магнезиеви соли за максимално насищане, комбинирани с плодови киселини за по-добро усвояване и билкови извлеци за подпомагане на храносмилането.

 

Уникалното на този продукт е съчетаването на плодови сокове с билкови извлеци, които стимулират храносмилането и така гарантират максималното усвояване на магнезия.

Две магнезиеви соли: магнезиев глюконат и магнезиев цитрат за максимално насищане на минерала. Комбинация с плодови сокове, плодовите киселини улесняват усвояването на минерала. Билкови извлеци за подпомагане на храносмилането за по-висока ефективност на продукта.

Ценно качество на Floradix Магнезий е течната му форма – не натоварва храносмилането и съдейства за по-лесното усвояване на добавката.

Предимство е фактът, че магнезиевите соли са вече разтворени – оптималният начин за усвояване на минералите.

Простата формула на продукта в комбинация със растителните компоненти го правят високо ефективен, лесен за употреба с отлична поносимост.

 

 

Състав:

Концентрати от плодови сокове: вода, портокал, манго, грозде, рожков, ябълка, лимон, фруктоза, магнезиев глюконат, магнезиев цитрат, стабилизатор: рожково брашно, натурални аромати.

 

 

Начин на употреба:

Магнезият е един от основните минерали. Важен е за здравето на човек. Често свързван със здравето на костите в комбинация с калция, магнезият участва и в редица други процеси.
Една от важните роли на магнезият е свържана с мускулната тъкан. Магнезият има свойството да отпуска мускулите, чест симптом за недостиг на минерала са мускулните схващания и крампи. В този смисъл магнезият е важен и за здравето на сърцето (изцяло муслулна тъкан). Магнезият също така е съдоразширяващ.
Магнезият е наричан още ензимен „ключ“, което го прави изключително важен за функционирането на тялото и усвояването на веществата от храната.