ПРОДУКТИ
Кошница

Хранителни добавки

Бирената мая като хранителна добавка

Бирената мая е продукт, получен от едноклетъчни гъби, наричани Saccharomyces Cerevisiae. Тя се използва основно в производството на бира, тестени изделия, пивоварство, но се използва и като хранителна добавка, играеща ключова роля за здравето на организма и отлично допълнение към храната. 
В състава си тя съдържа важни витамини, минерали и аминокиселини, които поддържат баланса и здравето на организма. Основните от тях са:
-    Селен, който е от особена важност за забавянето на процеса на стареене на клетките; 
-    Хром, играещ важна роля за предотвратяването на диабет и различни сърдечно-съдови заболявания, 
-    Глутамин - подпомага отстраняването на вредните вещества от тялото и неговата детоксация; 

Тя също така е и отличен източник на така наречените Б-Комплекс витамини, включваща в състава си съдържанието на Б1, Б2, Б3, Б6, Б7, Б9 и Б12. Те играят важна роля в разграждането на мазнините и въглехидратите, намалят нивата на „лошия“ холестерол в организма, подкрепят нервната система, поддържат мускулите, регулират храносмилането и се грижат за здравето на косата, кожата, ноктите, черния дроп, устата, очите и други. 
Както сами се уверявате, бирената мая има много приложения за човека, а нейния прием като хранителна добавка може да бъде само във Ваша полза. 
В нашата онлайн аптека ще намерите богато разнообразие от продукти и хранителни добавки, съдържащи в състава си бирена бая. Те са произведени от световно известни марки, доказали се със своите ефективни предложения, резултати и стотици доволни клиенти от всички краища на света.
 

 

Няма добавени продукти в тази категория.