Архив на блога

Categories

Последни статии

Blog Search

Отслабвай здравословно
За да влезем във форма, най-важното нещо, което трябва да направим за себе си е да промени начина си на хранене. Това означава да приемаме балансирана храна, включваща белтъци, полезни въглехидрати и мазнини.
Добрите стари лаксативи или какво да правим ако стане Запечено
Добрите стари лаксативи или какво да правим ако стане Запечено
Подсладителите - нова мода или нещо полезно?!
В последните години се говори колко е вредна бялата захар, как трябва да бъде ограничена максимално или заместена с определени подсладители. Дали това е просто нова мода или нещо наистина полезно за здравето ни?
Да бъдем красиви с Шуслерови соли!
Шуслеровите соли намират широко приложение в лечението на изключително много остри и хронични заболявания. С тях могат да се направят различни комбинации в зависимост от резултата, който искате да постигнете. В тази статия ще разгледаме четири основни соли, които имат отношение, към еластичността, хидратацията и структурата на кожата (разбира се, могат да се включат и други соли). Това са Шуслерови соли № 1, №4, №8 и №11.
Шипка- „царицата на билките“
Шипката е познавана и използвана още от древността, заради ценните й многобройни лечебни качества. Неслучайно шипката е наречена „царицата на билките“ , с този богат състав, тя заслужава това място.
Showing 1 to 5 of 13 (1 Pages)