ПРОДУКТИ
Кошница

Стилизанти за коса

Стилизанти за коса

В наши дни, грижата за косата не се ограничава само до нейното измиване и подхранване. Освен това, според проучвания голям процент от хората не харесват напълно естествения вид на косата си и често това се оказва пречка за направата на желаната прическа. Именно тук на помощ идват стилизантите за коса. 


Те представляват козметични продукти със специален състав, които фиксират косата в желаната от Вас посока. Те помагат за създаването и запазването на избраната от Вас прическа, като същевременно притежават и термозащитно действие, което е подходящо при изправяне или оформяне на къдрици.


Периодът на фиксиране на косата зависи от различни неща като атмосферни условия, вида, структурата и дължината на косата. 
Стилизантите за коса се делят основно на няколко вида:

Лак за коса – един от най-често срещаните и предпочитани стилизиращи козметични продукти. Те са под формата на спрей, който се впръсква равномерно по косата, след което може да й придадете желаните от Вас посока и вид. Лаковете за коса биват определяни в 3 степени – лек, силен и свръхсилен;

Стилизантите с термозащита са подходящи за изтощена от продължителното използване на преса или сешоар коса, което я изтощава и я прави суха. Решението за подобен тип проблеми са именно стилизантите с термозащита;

Пяната за коса, наричана още „мус“ е подходяща за къдрава коса. След впръскване, консистенцията й позволява да фиксирате всеки кичур поотделно, като по този начин придавате обем на косата си. Друго предимство на пяната е, че не утежнява косата и същевременно позволява да създадете желаната от вас прическа, която няма да се развали бързо от външната среда и фактори;


Кремът за коса е друг вид често използван стилизант. Той се нанася преди сушене със сешоар и се абсорбира добре по скалпа, без да оставя следи. Резултатът от неговата употреба осигурява лек фиксиращ ефект на косата Ви. 


В зависимост от желаната от Вас прическа и вида на косата Ви, при нас ще намерите всички изброени стилизанти за коса. Заповядайте в нашата онлайн аптека и изберете най-доброто за Вас и Вашата коса!
 

Производител: NATUR PRODUCT
Парусан Актив пяна за коса  Ефективно стимулира растежа на косата при косопад. Тя прониква в..
24.05лв.
Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)