ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS ULTIMATE STARCH & FAT METABOLIZER / КОНТРОЛ ВЪРХУ МЕТАБОЛЗМА КАПС. Х90

NATURAL FACTORS ULTIMATE STARCH & FAT METABOLIZER / КОНТРОЛ ВЪРХУ МЕТАБОЛЗМА КАПС. Х90
NATURAL FACTORS ULTIMATE STARCH & FAT METABOLIZER / КОНТРОЛ ВЪРХУ МЕТАБОЛЗМА КАПС. Х90
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: N097
50.15лв.
Купи

NATURAL FACTORS ULTIMATE STARCH & FAT METABOLIZER / КОНТРОЛ ВЪРХУ МЕТАБОЛЗМА КАПС. Х90

Ultimate Starch & Fat Metabolizer е естествен продукт спомагащ за нормалния глюкозен метаболизъм, както и за разграждането на мазнините и въглехидратите. Допринася за намаляване на калоричното въздействие при консумация на нишестени храни.

Основни ползи:

  • Допринася за нормалното ниво на мазнини в организма.
  • Съдейства за здравословния метаболизъм на глюкозата.
  • Влияе благоприятно за увеличаване на чистата мускулна маса.
  • Спомага за здравословните нива на холестерола и кръвната захар.
  • Притежава мощен антиоксидантен ефект.  

Нарушенията в баланса на кръвната захар влияят неблагоприятно върху организма и увеличават риска от наднормено тегло и здравословни проблеми. Ultimate Starch & Fat Metabolizer е натурален продукт спомагащ за редуцирането на тези неразположения. Продуктът съдържа екстракти от бял боб, зелен чай, черен пипер, гимнема и минерала хром, които допринасят за нормалния глюкозен метаболизъм.

Екстракт от бял боб /Phaesolus vulgaris/ спомага за преминаването на нишестените храни неразградени през чревния тракт за да не се превърнат в захар. По този начин се нормализират нивата на кръвната захар след хранене и броя на усвоени от храната калории.

Екстрактът от листата на зелен чай /Camellia sinensis/ е концентриран източник на антиоксидантни катехини и епигалокатехин-3-галат (EGCG), които допринасят за намаляване на възпалението и оксидативния стрес.

Екстрактът от листа и стъбло от гимнема подпомага нормализирането на нивата на кръвната захар, като забавя абсорбцията на глюкозата от храната и стимулира секрецията на инсулин от панкреаса.

Екстрактът от черен пипер /BioPerine/ е стандартизиран до 95% пиперин, активен алкалоид, който подобрява бионаличността на хранителните вещества, които в противен случай могат да бъдат трудни за усвояване и съдейства за намаляване на телесното тегло. 

Хром е от съществено значение за метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините. Той се смята за природен регулатор на кръвната захар и нормализира нивото на инсулина в организма.

Ultimate Starch & Fat Metabolizer е натурален продукт подходящ за вегани и вегетарианци и не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки, ГМО.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Зелен чай /Camellia sinensis/ Екстракт от лист (осигуряващ общо 80% катехини, 45% EGCG*, < 1% кофеин)91.67 mg275.01 mg
Хром (обогатени дрожди)1 mcg3 mcg
Гимнема /Gymnema sylvestre/ Екстракт от лист и стебло (осигуряващ 25% гимнемни киселини)83.3 mg249.9 mg
Бял боб /Phaesolus vulgaris/ Екстракт от зърна (500 AAIU**)166.67 mg500.01 mg
BioPerine® Черен пипер /Piper nigrum/ Екстракт от плод (95% пиперин)0.67 mg2.01 mg

*EGCG Епигалокатехин-3-галат

**AAIU – Aлфа-Амилазни мерни енидници

Растителна капсула (целулоза, пречистена вода), оризово нишесте, кроскармелоза натрий, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки, ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Хранителна добавка, 90 V капсули.  

Дозировка и приложение

Приложение: допринася за нормалния глюкозен метаболизъм, както и за разграждането на мазнини и въглехидрати. Намалява калоричното въздействие при консумация на нишестени храни.

Забележка: при постоянен прием над 12 седмици се консултирайте с лекар. Ако страдате от чернодробна или бъбречна недостатъчност , желязо-дефицитна анемия, диабет се консултирайте с лекар преди употреба. Преустановете приема и се консултирайте с лекар ако развиете чернодробни проблеми като пожълтавяне на кожата /очите, стомашни болки, потъмняване на урината, изпотяване, гадене или необичайна умора, хипогликемия, тремор, виене на свят или главоболие. Според канадско проучване дълготрайния прием на зелен чай може да увреди черния дроб. Ако страдате от хронични или възпалителни заболявания на червата избягвайте приема на продукта. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: За възрастни над 19 години: по 1 капсула 1-3 пъти дневно по време на хранене (при прием на високо въглехидратна храна).

Съхранение: на място недостъпно за деца!

Годност и партида: маркирани на етикета на опаковката.