ПРОДУКТИ
Кошница

ARSENCUM IODATUM CH9

ARSENCUM IODATUM CH9
ARSENCUM IODATUM CH9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a5986
4.70лв.
Купи

ARSENCUM IODATUM CH9

Хомеопатичен продукт, който се използва при симптоми от страна на лигавиците на дихателната система, лимфонодуларната и сърдечно-съдова система, кожата и общия метаболизъм. Благоприятства лигавиците на горните дихателни пътища и белия дроб. Препоръчва се при възпаление на лигавиците с парещи и дразнещи секреции. Остър парещ или хроничен ринит. Спастичен, периодичен ринит, съпроводен с астма или астма и сенна хрема. Спомага при спастична кашлица, рецидивираща с алергична конотация. Оказва благоприятно действие при дихателна недостатъчност със задух при хроничен бронхит или астма. Може да се използва и при туберкулоза. Подпомага сърдечно-съдовата система при възрастни хора, в случаите на атеросклероза и кардиосклероза. Арсеникум йодатум 9СН е приложим при лихенифициращи или хорнични дерматози, екзема с лишеи, кожни микози и псориазис.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

с химичен състав - арсенов трийодит.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.