ПРОДУКТИ
Кошница

BELLIS PERENNIS CH 9

BELLIS PERENNIS CH 9
BELLIS PERENNIS CH 9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 846
5.10лв.
Купи

БЕЛИС ПЕРЕНИС 5 СН

Хомеопатичен препарат, който се използва при петнисти кръвоизливи и травми. Белис перенис 9СН се препоръчва за благоприятно въздействие при синини по крайниците, появили се в резутлат на наранявания, натъртвания, контузии. Облекчава екхимози. Спомага срещу слабост или натъртване в областта на коремните, тазовите мускули. Монопрепаратът може да намери приложение и при бременни и кърмачки. 

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

 

Състав:

с раститепен произхд, получен от цветето Паричка (Bellis perennis) - европейски вид маргаритка, от семейство Asteraceae.

 

Начин на употреба:

Лечебната доза се определя от лекуващия ви лекар или лекар-хомеопат.