ПРОДУКТИ
Кошница

BOVISTA GIGANTEA CH 5

BOVISTA GIGANTEA CH 5
BOVISTA GIGANTEA CH 5
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a6002
4.70лв.
Купи

BOVISTA GIGANTEA CH 5

Хомеопатичен препарат, който намира приложение в гинекологията и дерматологията. Бовиста гигантеа 5СН се препоръчва при обилна менструация и менометрорагия. Препаратът е подходящ при главоболие, често съпроводено с кръвотечение от носа, уртикария, оток на кожата и екзема. Bovista Gigantea спомага и при акропарестезии и лимфедем.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата.Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

от растителен произход, получен от гъба - Гигантска пърхутка.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.